Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az inszem 5. napján kéne már...

Az inszem 5. napján kéne már vmit éreznem ha sikerült? Ti hogy voltatok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy nem érzed, mint egy szimpola terhességnél sem. Teszt is csak két hét után mutat ki valamit.
2010. márc. 9. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Inszemmel kb fél órával esel hamarabb teherbe, mint közösüléssel. A beágyazódás befejeződése (inszem utáni 10-12. nap) előtt ugyanúgy nem érezhetsz semmit, mint más, legfeljebb amit magadnak képzelsz.

Drukkolok, hogy sikerüljön.

2010. márc. 9. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem mensi szerű tüneteim voltak, de aztán amikor nem jött meg 5 napig, megcsináltam a tesztet és pozitív lett. Nem akartam előbb tesztelni, mert rengeteg negatív tesztem volt előtte, így biztosra mentem. Nekem akkor már a rosszullétek is jelentkeztek, bár én ikreket várok.
2010. márc. 9. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak annyit, hogy az ikreknek és a rosszulétnek semmi köze egymáshoz. Nekem is ikreim vannak, de soha nem voltam rosszul, egy percet se.
2010. márc. 9. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: amit írtam, az tapasztalat, te örülj neki, hogy nem voltál rosszabbul az ikrekkel, mint egy babával. Nálam sajnos nem így volt és ismerősnél sem, akinek szintén ikrei vannak.
2010. márc. 12. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ha nálad így volt, ismerőseim között sok iker van, nem volt másabb a terhességük, mint a szimpla gyerekkel. Senkinek. Ez is tapasztalat.
2010. márc. 12. 09:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Ismét nem sikerült :(
2010. márc. 18. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ne kenődj el nagyon. Tudom, hogy ilyenkor bárki mondhat bármit. Gondolj arra, hogy új hónap új remény.
2010. márc. 19. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!