Sikerült úgy teherbe esni, hogy abban a ciklusban csak egyetlen egyszer, ráadásul legalább 3-4 nappal pé előtt voltatok együtt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 18:39
1/9 anonim válasza:
Én így estem teherbe! Abban a hónapban csak 1x voltunk együtt! Arra már nem emlékszem, pé előtt pontosan hány nappal volt :)
2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,mert tesót szeretnénk,de még nem most,hanem 2-3 hónappal később.
És most 27-28 van/lesz pé,mi meg 24-én voltunk együtt.
Egyáltalán nem lenne baj,ha összejönne,de nem bánnám,ha inkább még nem.
2011. ápr. 27. 19:10
3/9 anonim válasza:
Mi igen, mert kislányt szerettünk volna.
4/9 anonim válasza:
mi szombaton voltunk együtt, és hétfőn este lett pozitív az ovu teszt, majd kedden negatív, tehát akkortájt lehetett a pé. Utána apa két hétig nem volt:)
Kisfiam lett:)
5/9 anonim válasza:
Nekem 2,5 év kínlósás után jött úgy össze a baba, hogy abban a hónapban csak 1X voltunk együtt.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. ápr. 27. 20:24
7/9 anonim válasza:
Egyik barátnőm :) Egyetlen alkalommal voltak együtt védekezés nélkül a férjével a nászútjukon :) Pár napja megszületett a kislányuk :)
8/9 anonim válasza:
Ugyan mi nem egyszer voltunk együtt,de nem tudtunk akkor együtt lenni mikor kellett volna csak pé előtt pár nappal,utána legközelebb nemvárt előtt nemsokkal voltunk együtt,nem is reménykedtünk,hogy sikerült a baba de már a 14ik hétben vagyok:) Biztos,hogy abból az első alkalomból fogant!
9/9 anonim válasza:
Szia.Pont az a lényeg hogy már ott legyenek a kis "kalózok" mire pé. van mert a petesejt max 40 órát vár aztán, annyi.+mire odaérnek a "kalózok" az is 4-5 óra ha jól tudom,és tovább is bírják 3-4 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!