Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondolhatok terhességre a...

Gondolhatok terhességre a tüneteim alapján? Októberben készülünk a kaáli intézetbe.

Figyelt kérdés
Július 26-29-íg tartott a menszeszem.30-án voltunk együtt illetve 31-én is meg néhány nappal utána,nem tudom mikor. peteérés idején biztos nem,halál eset miatt.Igazából mindig tudom mikor van peteérés mert köztes vérzésem van,erős fájdalmam,de most nem volt.Jelenleg igen intenzív alhasi fájdalmam van,meg a cicimre nem tudok ráfeküdni mert érzékeny.egyébként nem fáj csak nyomásra,meg ha ráfekszek.tegnapi tezt negatív.12 éve nem sikerül baba.Háziorvos vetette fel terhesség lehetőségét mert elmentem hozzá úgy fáj a hasam azt hittem felfáztam.ciklusaim 28-29 naposak.Ha menszesz után estem teherbe érezhetek-e tüneteket,illetve mutathat e már a teszt valamit? ilyen nekem nem volt még.nem is gondolok babára hisz 12 éve nem jön.Tudom hogy tehetbe lehet esni mensi után is,kb hány nap kellhet míg valamit mutat a teszt? vagy valóban érezhetek valamit? Köszi.Ez nekem egy remény sugár most,főleg a halál eset után hisz 3 hónapon belül nagymamát,nagypapát elveszítettem,akik úgy vágytak dédunokára :(
2015. aug. 14. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De ugye az inszeminációnál kicentrifugázzák a legjobb spermákat és bekenik valamilyen vitaminos tápoldattal, így 5 napig életképesek. Tehát tuti az inszemináció hozott ilyen eredményt, csak nem 16-án hanem mondjuk 18-19-én
2015. aug. 14. 14:34
 12/16 A kérdező kommentje:
valószínű.mert normális esetben is varakoznak akár 72 órát is.nekünk is lesz inszem. ha minden rendben.bár a bal petevezetékem el van záródva.majd a vizsgálatok eldöntik hogy kell-e. vagy rögtön lombik lesz.nekem 3 inszemmel kell próbálkozni a korom miatt. 36 vagyok.te?
2015. aug. 14. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! én is 35 múltam. Nekem is 3 lett volna és szeptemberben lombik. de hála az égnek elsőre sikerült!!!!!
2015. aug. 14. 14:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Írtam neked privát üzenetet ha nem gond :D
2015. aug. 14. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Válaszoltam! :)
2015. aug. 14. 16:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2015. aug. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!