Gonal-F injekcióról kérhetnék tapasztalatokat? Nincs peteérésem és valószínű, hogy ezt fogom kapni.
szia,
olyan tapasztalatokra, hogy kinek segített (és mennyire, hány tüsző érett tőle), és kinek nem (nekik hány tüsző érett tőle).
Köszi a kedves választ, nem tudom miért kell ilyen hangnemben írni, holott csak egy egyszerű dolgot kérdeztem.
Szia! A ciklus 5. napjától a 12. napjáig kaptam 75-ös dózisban. Minden nap ugyanabban az időpontban kellett hasfalba adni. Az 1. beadása után már észre se vettem és én magamnak adtam, mert a párom sajnált megszúrni.
Sajnos PCOS vagyok és egyáltalán nem volt peteérésem. Hát most lett! A jobb petefészkemben volt 2 tüsző, a balban pedig 1 tüsző. Egyenlőre spontán teherbeeséssel próbálkoztunk és holnapra nem várom! Üdv: A.
Szia,
nagyon szépen köszönöm a kedves válaszod! Én a kislányommal clostilbegyt segítségével lettem terhes, de most 4 hónapig szedtem és sajnos nem sikerült, sőt az utolsó clostis hónapban még tüszőm sem volt.
Ezért mondta a doki, hogy most mást fog adni, de nagy valószínűséggel ezt, ezért érdeklődtem, hogy milyen tapasztalatok vannak ezzel az injekcióval kapcsolatban.
Köszönöm szépen, hogy megírtad. Mert azon is dilemmáztam, hogy mikor melyik naptól kell majd adni az adagokat, mert lehet csak a ciklus 3. napján jutok el a dokihoz, nem szeretnék lecsúszni a következő ciklusról.
Szép tüszőid lettek. Nagyon drukkolok, hogy + legyen még a héten a teszted!!!!!!! Majd írd meg, nagyon drukkolok!
Még egy kérdés, tüszőrepesztőt is kaptál? Nézett UH-val félidőben a doki? Azt meg tudod mondani, hogy mekkorák voltak a tüszők? Köszönöm (-:
Első vagyok ismét. Nem gondolom, hogy probléma lenne a válaszommal. Legközelebb azokat a kérdéseket, amiket feltettél kommentben, utólag, tedd fel egyből a kérdésben, hogy tudjuk, mire vagy kíváncsi.
Bocs, de a kommented után már nem adok részletes választ, ha nem gond.
Kedves első, köszönöm hogy megint írtál, bár semmit sem tudtam meg belőle!
Az én kommentem egyáltalán nem volt sértő (mint ahogy írtad, hogy a kommentem után nem válaszolsz), de Te viszont egy igazán gonosz személy vagy! Van elég gondja az embernek, ezért tesz fel kérdést, amikre választ szeretne kapni! A kérdésem egyedül Neked nem volt kielégítő, mert érdekes de mástól kaptam érdemleges választ!
Így kérem többet ne válaszolsz, mert nem vagyok már kíváncsi sem a véleményedre sem rád! Amúgy remélem Neked sikerült a baba! De tudom, hogy nekünk is fog, bár ez nem a te kommenteden fog múlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!