Megint nem sikerült. Miért én vagyok a kivétel?
Nagyon el vagyok keseredve,ma reggel megjőtt.Pedig nagyon biztám benne.Pém után 9 naptol volt egy kis barna krémes folyásom 3-rom napig tartott,de minimális mennyiségben.Azt hittem,hogy ez már beágyazodás.
Nem tudom mit csináljak reggel ota csak sírdogálok.
Kedves K!Hát hogy konkrétan hogyan vizsgálják nem tudom,külföldön élek és nekem itt még nehezebb megérteni amit mondanak :)
De kaptam egy kis könyvecskét amiben minden le van írva és azt próbálom kivesézni,fordítgatni. Azt tudom hogy ciklusom 10.napja körül megyek hüvelyi ultrahangra ,akkor az orvos meghatározza mikor legyünk együtt párommal és az együttlétet követő délelőttön megint ultrahangra megyek és ott gondolom vesznek tőlem kenetet és laborban megvizsgálják ,hogy van e bennem élő hímivarsejt. Itt tudom ,hogyan nevezik a vizsgálatot , otthon nem tudom ezt hogyan és mikor végzik el.Járj utána.
És még annyi hogy én a hsg-től nem félek.
Teljesen megbizok az orvosomban,részletesen elmondott mindent.
Szia Kedves!J vagyok!Na nekem is megjött tegnap!Sokkal jobban érzem magam lelkileg,mint gondoltam volna!Azt hittem,hogy sírdogálni fogok Én is,mint Te,de valami akkora erő van bennem és pozitív gondolkodás,hogy hihetetlen!
Akkora lendületem van a jövő hónapra,hogy csak na...!!!
Kedves kérdező, jó hogy nem félsz a Hsg-től :) én be vagyok ijedve tőle :D ja még most vicces,na de ha felkerül az elvégzendő vizsgálataim közé pontos időponttal már nem fogok így vigyorogni.
Elhiszem hogy bízol az orvosodban ,de attól még fájhat.Nekem mondhatná hogy nem fáj ,nem is fáj ha nincs elzáródva,akkor van bibi ha szét kell fújatni :( De bízom abban nem is lesz erre a vizsgálatra szükségem. Hátha nem.
Nekem is jövőhét csütörtökön van időpontom a nőgyógyászhoz :) Akkor tudok meg minden eredményt,sperma,hormon,kenet tenyészet. De várom már.
Nálam ez a babára nem gondolás nem jött be. Hogy unom mikor ismerősök próbálják köntörfalazva tudtomra hozni ,hogy ők látják hogy mennyire görcsös vagyok babaügyben párommal együtt. Ez akkor nem volt igaz ,de most már jó úton járok afelé.
Üdv. Rika
Sziasztok.Megvolt a HSG-ém.Pár percig gőrcs volt,de ki lehetett birni.
Mind a két petevezetékem átjárható.
Szia!Igen korházban csinálta a nődokim.Igy a TB fizette.Szerintem ahhoz a nődokihoz menny akiben megbizol.És nem kell tőle félni nem volt az egész 5 perc.
Kb:10 másodperc volt rossz az egészből.Pici gőrcsők voltak utána.És előtte ne egyél semmit,az az éhgyomorra mennyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!