Megint nem sikerült. Miért én vagyok a kivétel?
Nagyon el vagyok keseredve,ma reggel megjőtt.Pedig nagyon biztám benne.Pém után 9 naptol volt egy kis barna krémes folyásom 3-rom napig tartott,de minimális mennyiségben.Azt hittem,hogy ez már beágyazodás.
Nem tudom mit csináljak reggel ota csak sírdogálok.
J vagyok!Hát nekem is azt mondja,hogy már ne olvassak hülyeségeket,mert már csak ilyen honlapokon lógok reggeltől estig!Na meg néha azt veszem észre,hogy csak a gyerekekről beszélek és félek,hogy már tele a t..,hogy mindig erről gagyogok!
Ti hogy vagytok ezzel?
Az nem jelent semmit,hogy 30 vagy már.Az uncsitesom 34 évesen szűlt 1,5 évig probálkoztak.De sikerűlt neki természetes uton.
Én 25 éves vagyok.
9:45-ös vagyok. Na még az kéne, hogy téged hibáztasson a férjed:-) Nála is lehetnek gondok, voltatok kivizsgáláson?
Egyékbént én nagyon sokszor hallgatok már a baba témáról, mert egy idő után a pasik beparáznak, vagy teljesítmény kényszerük van, és lehet ettől nem működik az egész.
Vitaminokat szedsz? Folsav, E-vitamin, MagneB6. Ezek nagyon fontosak. Az E-vitamin segíti a teherbeesést, de kell 3 hónap míg kifejti hatását. És ezt szedje a párod is, mert javít a kiskatonák minőségén! :-)
Heló ! Én 9.14-kor írtam utoljára.
Én nemsoká töltöm a 30-at :( úgy eltelt az idő és még nincs baba,de jönni fog úgy érzem hogy már nem kell rá sokat várni.
Ciklusom második felében ki fog derülni,hogy nem múlnak e ki bennem a hímivarsejtek . Ha igen akkor jön az inszem ha jól tudom. Bár azelőtt kell még HSG . brrrr attól félek ,de a cél érdekében mindent..:)
Rika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!