Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megint nem sikerült. Miért én...

Megint nem sikerült. Miért én vagyok a kivétel?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve,ma reggel megjőtt.Pedig nagyon biztám benne.Pém után 9 naptol volt egy kis barna krémes folyásom 3-rom napig tartott,de minimális mennyiségben.Azt hittem,hogy ez már beágyazodás.

Nem tudom mit csináljak reggel ota csak sírdogálok.

2010. márc. 9. 08:32
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

J vagyok!Hát nekem is azt mondja,hogy már ne olvassak hülyeségeket,mert már csak ilyen honlapokon lógok reggeltől estig!Na meg néha azt veszem észre,hogy csak a gyerekekről beszélek és félek,hogy már tele a t..,hogy mindig erről gagyogok!

Ti hogy vagytok ezzel?

2010. márc. 9. 10:54
 22/54 A kérdező kommentje:
Nekem is aszt mondja,hogy nenézzegessem ezeket a hülye oldalakat.Meg ne görcsöjjek.Könnyen mondja.
2010. márc. 9. 10:57
 23/54 anonim ***** válasza:
Hát én például nehezen tudom kerülni a témát, mert a fiam naponta megkérdezi, hogy nekem mikor nő már kisbaba a hasamba, mert neki nagyon kellene már egy kistesó. A szívem szakad meg, már minden teendőt bevállalt a kisbabával kapcsolatban, még a szoptatást is, a szobáját is felajánlotta neki csak legyen. Nekem sem könnyű. De akkor sem fogok elkeseredni. Ráadásul én már betöltöttem a 30-at.
2010. márc. 9. 11:04
 24/54 A kérdező kommentje:

Az nem jelent semmit,hogy 30 vagy már.Az uncsitesom 34 évesen szűlt 1,5 évig probálkoztak.De sikerűlt neki természetes uton.

Én 25 éves vagyok.

2010. márc. 9. 11:06
 25/54 anonim ***** válasza:

9:45-ös vagyok. Na még az kéne, hogy téged hibáztasson a férjed:-) Nála is lehetnek gondok, voltatok kivizsgáláson?

Egyékbént én nagyon sokszor hallgatok már a baba témáról, mert egy idő után a pasik beparáznak, vagy teljesítmény kényszerük van, és lehet ettől nem működik az egész.

Vitaminokat szedsz? Folsav, E-vitamin, MagneB6. Ezek nagyon fontosak. Az E-vitamin segíti a teherbeesést, de kell 3 hónap míg kifejti hatását. És ezt szedje a párod is, mert javít a kiskatonák minőségén! :-)

2010. márc. 9. 11:22
 26/54 A kérdező kommentje:
E vitamint szedem.Mást most nem szedhetek,mert megyek petevezeték átjárhatoságira.De utána elkezdem szedni a vitaminokat!!Valamelyikötők volt ezen a vizsgálaton?
2010. márc. 9. 11:37
 27/54 anonim ***** válasza:
Szia!K vagyok.Én is most készülök HSg-reha megjön(remélem nem!).Fel a fejjel mi 2 éve próbálkozunk párommal minden ok,Nekem már van egy 13éves lányom előző kapcs.páromnak még nincs gyereke és nagyon szeretnénk egy közös bébit.Próbálok nem elkeseredni amikor mindig megjön...Neked kórházban csinálják a hsg-t?Nekem priváton de 25000ft:S
2010. márc. 9. 11:50
 28/54 A kérdező kommentje:
Korházban,de a nődokim csinálja.
2010. márc. 9. 11:55
 29/54 anonim ***** válasza:

Heló ! Én 9.14-kor írtam utoljára.

Én nemsoká töltöm a 30-at :( úgy eltelt az idő és még nincs baba,de jönni fog úgy érzem hogy már nem kell rá sokat várni.

Ciklusom második felében ki fog derülni,hogy nem múlnak e ki bennem a hímivarsejtek . Ha igen akkor jön az inszem ha jól tudom. Bár azelőtt kell még HSG . brrrr attól félek ,de a cél érdekében mindent..:)

Rika

2010. márc. 9. 13:06
 30/54 anonim ***** válasza:
Kedves előző!K vagyok.Azt,hogy tudják kideriteni,hogy kimúlnak-e benned a himivarsejtek??Mert erre Én is kiváncsi lennék.A hsg-töl Én is félek ...
2010. márc. 10. 10:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!