Megint nem sikerült. Miért én vagyok a kivétel?
Nagyon el vagyok keseredve,ma reggel megjőtt.Pedig nagyon biztám benne.Pém után 9 naptol volt egy kis barna krémes folyásom 3-rom napig tartott,de minimális mennyiségben.Azt hittem,hogy ez már beágyazodás.
Nem tudom mit csináljak reggel ota csak sírdogálok.
ÓÓÓ Kedves!
Hát kb én is ebben a cipőben járok,mint Te..!!Csak Nekem még nem jött meg,de már bekopogtatott!Fájdogál a hasam!Már most rosszul érzem magam!
Fel a fejjel!Tényleg Állj neki úgy,hogy jövő hónap lesz az ideális hónap annak a babának!Már Én is csak ezt mondogatom magamnak!És a rágörcsölésre pedig annyi,hogy Én megfogadtam,hogy NEM Én NEM görcsölök rá éss láss csodát rá vagyok görcsölve teljesen!Tudtomon kívül már csak azt vettem észre,hogy nem emelek nehezet,mert mi van ha már a pocakomban van és nem eszem olyanokat,amiket előtte,minden nap egy gyümölcs....!Dehát ezt Te is tudod!!!
10:40-es Kistesós én az utolsó vagyok!
Olyan jó neked,hogy a férjed ennyire melletted áll!!!!Na nem mintha az Én férjem nem állna mellettem,csak egy kicsit olyan furi,mikor mondok neki ilyet-olyat a babáról!szegény nem tud mit mondani!Ti hogy vagytok ezzel???? J vagyok!
ANYÁMMM!!!!!ÉN VAGYOK A 10:40-es!ÚÚÚÚÚ,de ciki!!!
10:37-nek szólt!
Az én férjem kicsit elszomorodik,mikor megjőn nálam.
De nem hibáztat engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!