Van valami amitől a teherbe esés könnyebben összejön?
Nincs tuttitipp!!! A teázás jó, de nem ettől esel teherbe!! Ezek segítenek a szervezetednek, felkészülni, megerősödni. Segítik a peteérést pl, erősíti a méhet. Persze aki egy hónapig itta, és sikerült, annak nem ezért, mert egy gyógynövényes kúra kb 3 hó.
Méregetheted a hődet, így tudod mikor van peteérésed, azaz mikor kell többet együttlenni! Ugyanez az ovuteszt és a mikroszkóp, mindenkinek más a jó!
Egy a fontos! Ne görcsölj rá a témára, mert akkor azért sem sikerül!!!Ez a legnehezebb, mert annnyira nagyon szeretnéd... elég, ha úgyanolyan lazán szexeltek pároddal, mint eddig, és nem azért, mert most mi gyereket csinálunk! Nagyon eredményes, nekünk ez jött be, ha becsempésztek a megszokott hétköznapokba vagy hétvégékbe egy hosszabb kettesben eltöltött kirándulást, és buliztok egyet! Egy vörösboros vagy pezsgős vacsi, közös esti fürdőzés, stb, teljesen engedjétek el a fantáziátokat, babát hozhat!!!Mondjuk azért ne a szeretkezéskor pancsoljatok... Mindegy a póz, és nem kell gyertyázni! Én bevallom sokmindent kipróbáltam, de egyik sem vált be igazán. Így nyár elején úgy döntöttem, hogy sutba a hőmérővel, teákkal, jöjjön a nyár! Utazgattunk, csak mi ketten, buliztunk, koktéloztunk, minden ami jólesett(drog nem!), és 1 évnyi várakozás után sikerült!!! Tényleg semmi trükk!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!