Vannak itt olyanok, akik most kezdik a babaprojektet?
2 hete volt az első próbálkozásunk, mostanra csomó mindent beképzelek magamnak.. Egyelőre nem tudom van-e alapja..
Szívesen olvasnám hasonló cipőben járók hozzászólásait :)
30-as,akkor ugyanarra a napra nem várjuk!!! :)
14-es voltam,R. :)
hát nekem csak 31-én kellene megjönnie még korai lenne :D mondjuk a lányomnál 2 héttel utána tűnt fel,azt hittem megfog jönni,úgy görcsöltem,meg fájt a mellem (nekem szokott ha megvan)
9es
Sziasztok!
Nekunk 3. probalkozos honap. Mar van 2 kisfiunk vagyis 3. babara gyurunk. A fiuk elsore megfogantak , fura,hogy harmaskank igy varat magara :D De a ferjem ingazik kulfold es Magyarorszag kozott igy nem tudunk akkor egyutt lenni mikor akarunk. Juniusban, juliusban lekestuk az ovut. Viszont tegnap itthon volt, egyutt is voltunk es ma van ovum csak sajnos O mar elutazott igy ma nem tudtunk egyutt lenni . Remelem azert ebbol mar lesz valaki :)
30.ara nem varom es aznap lesz a 7. hazassagi evfordulonk. Remelem pozitiv teszttel lephetem meg a ferjemet. Mar nagyon varja,hogy ismet legyen babank :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!