Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak itt olyanok, akik most...

Forevernow kérdése:

Vannak itt olyanok, akik most kezdik a babaprojektet?

Figyelt kérdés

2 hete volt az első próbálkozásunk, mostanra csomó mindent beképzelek magamnak.. Egyelőre nem tudom van-e alapja..

Szívesen olvasnám hasonló cipőben járók hozzászólásait :)

2015. aug. 11. 17:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem tudom bemásolni de a kérdésem, h " ki nem várja aug. 20-ra?" Mi a pozi ovuteszt előtti napon, majd rá másfél napra reggel, hát nem tudom...! Vannak jelek, de mikor eldöntöttük, h jöhet a tedó és még védekeztünk azóta van minden.
2015. aug. 11. 20:04
 22/38 anonim ***** válasza:
* tesó, 12-es. Megy a drukk mindenkinek!!! Írjatok! ;)
2015. aug. 11. 20:06
 23/38 anonim ***** válasza:
Talán jobb lenne ha írnánk neveket v kezdőbetűket. 12-es, É.
2015. aug. 11. 20:07
 24/38 A kérdező kommentje:
Én egyelőre nem csináltam ovu tesztet, nem is igazán számoltam tudományosan meg semmi.. csak reménykedek :) majd ha esetleg nagyon nem akar sikerülni akkor váltunk tudományosabb módszerre..de remélem arra nem kerül sor. Azt megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
2015. aug. 11. 20:15
 25/38 anonim ***** válasza:
É., 31 éves. :)
2015. aug. 11. 20:30
 26/38 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kedves kerdezo, nem elkeseriteni, vagy leoltani akarlak, de ha 21-22-re nem varod, es jul. 27-28, es aug 7-8 voltatok egyutt, akkor kb a 7-i egyuttletnek lehet barmi sikere, mert akkor volt peteeresed kb, tehat amit erzel, semmikepp sem a baba miatt lehet, hiszen a petesejt meg el sem kezdett beagyazodni, csak kb ovutol szamolva 7-12.napon. Tehat amit ereztem az max.a peteeres volt!!! Szerintem ne gorcsolj rajta ennyire, de drukkolok, hogy hamar osszejojjon!
2015. aug. 11. 20:54
 27/38 anonim ***** válasza:

9-es 23É

azt olvastam, akció után lehet spontán peteérés is,ezért nem mondják 100%-osnak a naptáros védekezést,úgyhogy még ne add fel a reményt,kérdező :-)

2015. aug. 11. 20:58
 28/38 A kérdező kommentje:
Igen arra minden esély megvan hogy a 7-8lesz sikeres :) aztán majd meglátjuk.. Sajnos nem akkor tudunk együtt lenni amikor szeretnénk hanem amikor lehetőség van rá.. De remélem érezni fogja a baba, hogy jó helyre jön és hamar megérkezik :)
2015. aug. 11. 21:04
 29/38 A kérdező kommentje:
Amúgy én 20vagyok..
2015. aug. 11. 21:07
 30/38 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is csatlakozom hozzátok! Én 18-ra nem várom :) Nekünk ez a 8. próbálkozós hónap! Most nem terveztem semmit, nem hőmérőzök, vagy ilyenek, csak élvezzük az együtt létet. (A múlt hónapban nagyon rosszul esett,hogy megjött, szóval "elterveztem",h nem görcsölök rá, és sikerült is.) Én 27 éves vagyok, a párom 31. Szurkolok nektek! N
2015. aug. 12. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!