Kinek hanyadik sikerült?
5 éve próbálkozunk.. Eddig 1X voltam terhes tavaly, de sajnos méhen kívül volt, az egyik petevezetékemet ki is vették.
Jövő év elején mennénk a Kaáli intézetbe lombik programra. Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
A válaszokat előre is köszönöm.
Hát én is bízom benne, hogy nekünk is sikerülni fog, mert már nagyon szeretnénk babát.. Már annyi mindent kipróbáltunk, az aloe verától kezdve, a méhpempőt, gyógyszereket, vitaminokat..
A férjem 32 éves lesz én 31, és már nem akarunk tovább várni a természetes megtermékenyülésre..
Szia kedves kérdező.
Addig még nm indultok el a lombikra miért nm próbálod meg a cickafark és palástfű teát inni.
Nekem is volt egy kémiai terhességem és utánna olvastam a teák után h mi mire jó és el keztem inni őket és láss csodát egybőll össze is jött a baba.
Igen voltunk mindketten kivizsgáláson már 1 év után javasolta a nőgyógyászom. Férjemnek is megvolt az andrológiai vizsgálat, nála kiderült, hogy a számmal nincs gond, csak kevés a megfelelően mozgó. Nálam kiderült hogy a sárgatesthormon (progeszteron) alacsony és emiatt nem tud a baba megtapadni mivel nem vastagszik meg eléggé a méhnyálkahártya. Ezeket tudják kezelni, befolyásolni. A férjem is szed vitamint meg kisvirágú füzike teát iszik meg tökmag kapszulát mert ezek mind jók a problémájára. Persze még bízunk abban, hogy januárig esetleg összejön természetes úton, de attól tovább már nem akarunk várni.
Voltunk már a Budai Meddőségi Centrumban, de ott nem hallottam jókat, azt írták többen, hogy olyan futószalag szerűen vannak ott a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!