Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu tesztet használva hányadik...

Ovu tesztet használva hányadik hònapban sikerült teherbe esned?

Figyelt kérdés
Amikor sikertelen volt,mi lehetett a baj?
2015. júl. 6. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

4. hónapban sikerült. De a 2. hónapban volt egy lehetséges terhességem, halvány pozitív lett a tesztem menstruáció előtt 4 nappal (azért csináltam mert beteg lettem és tudni akartam mivel gyógyszerezhetem magam). Magas lázam volt 2 napig után már negatív volt a teszt és meg is jött.

A többi hónapban mi lehetett a baj? Hát sok minden. attól, hogy az ovu időpontját eltalálod még nem garantált a teherbeesés. Lehet nem is termékenyül meg a petesejt, mert nem eléggé érett. Lehet megtermékenyül, de nem tud beágyazódni, lehet megtermékenyül, beágyazódás is elkezdődik, de genetikai probléma miatt felszívódik illetve kiürül. Ezt sajnos senki sem tudja megmondani!

2015. júl. 6. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. Nekünk ovu tesztet használva, az első hónapban sikerült. Nem görcsöltünk rá, kb két naponta voltunk együtt.
2015. júl. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!