Ovu tesztet használva hányadik hònapban sikerült teherbe esned?
Figyelt kérdés
Amikor sikertelen volt,mi lehetett a baj?2015. júl. 6. 18:41
1/2 anonim válasza:
4. hónapban sikerült. De a 2. hónapban volt egy lehetséges terhességem, halvány pozitív lett a tesztem menstruáció előtt 4 nappal (azért csináltam mert beteg lettem és tudni akartam mivel gyógyszerezhetem magam). Magas lázam volt 2 napig után már negatív volt a teszt és meg is jött.
A többi hónapban mi lehetett a baj? Hát sok minden. attól, hogy az ovu időpontját eltalálod még nem garantált a teherbeesés. Lehet nem is termékenyül meg a petesejt, mert nem eléggé érett. Lehet megtermékenyül, de nem tud beágyazódni, lehet megtermékenyül, beágyazódás is elkezdődik, de genetikai probléma miatt felszívódik illetve kiürül. Ezt sajnos senki sem tudja megmondani!
2/2 anonim válasza:
Szia. Nekünk ovu tesztet használva, az első hónapban sikerült. Nem görcsöltünk rá, kb két naponta voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!