Hányadik ovitesztelős hònapban sikerült teherbeesned?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 21:07
1/5 anonim válasza:
Amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, én nem alkalmaztam semmilyen módszert, pl ovuteszt vagy hasonlók. Abszolút nem görcsöltünk rá, nem szexeltünk többször. Éreztem ha peteérésem van, a hüvelyi folyásból meg tudtam állapítani. Olyankor kicsit több volt. Az első baba 3 hónap alatt összejött. A második gyerek szó szerint 2. vagy 3. szeretkezésre lett meg. Ugyanúgy nem görcsöltünk rá. Amúgy sok helyen olvastam már hogy nem szabad ráizgulni, meg rágörcsölni.... ez tényleg így van.
2/5 anonim válasza:
2.ovus hónapban, de ez volt a 19. hónap. Igazából nem ez segített, mert a szexuális szokásainkon nem változtatott, hogy ovutesztelek-e vagy sem. Azért kezdtem el, mert már esedékes volt meddõségihez fordulni, és gondoltam hogy jobb ha ezen a "lehetõségen" is túlvagyok.
3/5 anonim válasza:
Előző terhességnél az első alkalommal.Szoptattam még és össze vissza volt ciklusom,azt sem tudtam van e egyáltalán pé.
Jelenleg most kezdtem el az ovu tesztelést,remélem most is elsőre sikerül.
4/5 anonim válasza:
Sokadik :)
Még konkrét babatervezés előtti időszakban elkezdtem hasznni, mivel rendszertelen volt a ciklusom, és màs gondok is voltak, sejtettem, hogygondok nem igazàn ok minden. Ez a tesztekből ki is derült. Aztàn kezeltek gyógyszerrel fél évig-itt még mindig teszteltem, eredmény nem volt. Aztàn elkezdtem teàzni, az fél év alatt rendbetett, ìgy 2. éles hónapban megfogant a baba :)
A "ràparàzàs" eredménye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!