Van közületek olyan nő aki 16-17 évesen szült? Megbánta?
Utolsó válaszoló! Te vagy az, aki írta, hogy még nem tudják hogy döntenek, mert a nagymama azt akarta, hogy vetessétek el? Elnézést ha összekeverlek valakivel!
A kérdésre a válasz pedig: Nos én már a huszas éveimet taposom és most kezdem úgy érezni, hogy jó lenne egy baba :( De sajnos nem tehetem meg :( Még várnom kell rá sokáig. Ezelőtt eszembe sem jutott ilyesmi, egyedül annyi, hogy nem 35 évesen akarok először szülni, mindig is huszonévesen szerettem volna, de nem foglalkoztatott a dolog, mostanában pedig annyi babás filmet nézek, teljesen meg vagyok lepődve magamon. Viszont ha belegondolok, hogy mennyi minden hiányzik még az alapokhoz akkor mindig elkeseredem. Én mindenkinek azt mondom, hogy 18 alatt ne szüljön, de 18 felett ha van biztos anyagi háttere és normális kapcsolata, akkor nincs miért várni. Anyukám is huszonévesen szült engem, tervezett baba voltam, az anya - lánya kapcsolatunk tökéletes, szerintem pont amiatt, hogy nincs köztünk 35 év, hanem csak 20.
Utolso elotti vagyok.
Tisztelem az iloyen lanyokat, akik felelotlenek es megis bevallaljak a kovetkezmenyeket.
Nekem az abortusz egyenlo a gyilkossaggal amennyiben nem egeszsegugyi okokbol kell megcsinalni, nem ertek vele egyet hogy egy felelotlen "gyerek" dontson egy masik emberi leny eleterol. Ha meg annyira rossz a helyzet akkor orokbe lehet adni, rengeteg ember van aki szivesen felneveli.
Szomorunak tartom hogy manapsag nem a fogamzasgatlast hasznaljak a fiatalok, hanem az abortuszt.
Én 19 évesen szültem, de nem bántam meg, tudom hogy csak 17-ig kérdezted. Amúgy csodálom az előttem lévő válaszolót! Elolvastam a válaszait, és komolyan csodálom! 16-17 évesen nem is tudom pontosan mennyi, így gondlkodni, és felfogni... hát ha így beszél (ír) szerintem tényleg fog segítséget kapni, és ha ismerném akkor beismerem: Én is segítéenék neki! Én most várom a 4. babám, de igazuk van: sajnos az abortuszt választják
Akinek gyereke lesz szintén sok boldogságot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!