Van közületek olyan nő aki 16-17 évesen szült? Megbánta?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 16:43
1/16 anonim válasza:
Szerinted bevallja itt neked ezt valamelyik "nő"? Mindenki azt fogja írni, hogy élete legjobb döntése volt és imádja és csodálatos az élete azóta. Itt nem fogsz őszinte választ kapni.
2/16 A kérdező kommentje:
:) Reménykedni lehet :)
2010. márc. 8. 16:52
3/16 anonim válasza:
Én 16voltam amikor terhes lettem és 17múltam amikor megszültem a lányomat!És hát egy bizonyos fokig megbántam!Azóta már nem vagyunk együtt az apjával sem!De hát elvetetni nem lehetett mert az a mi családunkban nagy szégyen lett volna!Így mindenféle végzettség nélkül ott maradtam egy gyerekkel!(de azóta befejeztem a sulit is)De azt hogy lett egy gyönyörű és értelmes lányom azt nem bánom.....de őszíntén ráértem volna még!De ezt hozta az élet!És ennek már 20éve! :)
4/16 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 8. 17:02
5/16 A kérdező kommentje:
Engem anyukám 17 évesen szült :)
2010. márc. 8. 17:02
6/16 anonim válasza:
Szerintem kb40- 50 évvel ezelőtt minden napos volt,hogy ennyi idősen szültek.Én a 19.szülinapomon szültem,persze nem tervezett baba volt.De megtartottuk,mert anyagilag aránylag jól álltunk,sulit befejeztem már.Azóta is együtt vagyunk,szeretjük egymást,26 évesen szültem egy lányt is.Nekem szerencsésen jött össze.
7/16 A kérdező kommentje:
Gratula :)
2010. márc. 8. 17:25
8/16 anonim válasza:
Szerintem a mai vilagban korai. De persze attol fugg hogy kinek milyen a hattere es a felfogasa. Az en anyukam 19 evesen szult engem, de sajat csaladi hazuk volt, meg auto minden megvolt. Miutan megszulettem egyetemre is jart, 2 diplomat szerzett, de neki konnyu volt mert megvolt a hatter.
9/16 anonim válasza:
Meg annyit hozzatennek hogy a mai tinik teljesen masok mint regen, mind felfogasban mind viselkedesben. Ez nem rosszindulatusag, en is "felelotlen" voltam lyan teren hogy nem erdekelt semmi mas csak a bulizas meg a haverok, ami annyira nem is baj ha az ember nem esik at a lo tuloldalara. Regen sokkal masabb volt minden.
Ma nem lehet azt mondani hogy 17-18 evesen nok, mert meg gyerekek..
10/16 anonim válasza:
szia pár hónapja tettem fel a kérdést h 16 évesen nem e korai :) én így jártam azóta már pocakosodom és nemsokára töltöm a 17-et :) Tudom nem mindenki igy fogja fel mint én és igen a mostani 17-18 éves lányokat nem lehet felnőttnek nevezni (de még vannak kivételek) én vállalom ha már egyszer besikerült és tudom azt is hogy sok lemondással jár és ezeket vállalom is ! 3 éve és 7 hónapja vagyok együtt a párommal és elis jegyzett :)szóval vannak kivételek ! ezzel nem azt akarom mondani hogy büszke vagyok rá hogy anya leszek ien fiatalon vagy hogy akármit is jól csináltam de legalább vállalom a következményeket és vmien szinten már várom is hogy megszülessen és itt legyen velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!