Lehetséges, hogy ma negatív, de holnap már pozitív a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 11:17
2/16 anonim válasza:
Alapvetően lehetséges. Hogy erre mekkora az esély, az sok tényezőtől függ. Hány naposak a ciklusaid, mikor jött meg utoljára, mikorra várod a következőt, hány napja késik, nézted-e, hogy mikor van ovulációd.
4/16 anonim válasza:
Lehet, de érdemesebb kétnaponta tesztelni és csak akkor, ha már késik a menstruáció.
5/16 anonim válasza:
Igen, hiszen folyamatosam emelkedik a HCG szint.
6/16 anonim válasza:
Igen van rá esély. Mondjuk ez teszt függő is.
Én úgy tudom 1,5-2 naponta duplázodik a HCG.
Általában ha egyik nap negatív másnapra extra halvány szokott lenni, ezért javallott a 2 napot kivárni :)
8/16 A kérdező kommentje:
majd holnap tesztelek. a mai napot kihagyom, hogy emelkedhessen a hcg szint (ha van :) )
2015. aug. 9. 14:35
10/16 A kérdező kommentje:
ma se teszteltem. majd holnap reggel, ha addig nem jön meg. péntekre vártam. de a hasam azóta görcsöl.
igaz, az első babánál is volt görcs,sírtam is, hogy már megint nem vagyok terhes. aztán mégis :D de akkor nem görcsölt napokig.hát kíváncsi leszek, de nem nagyon reménykedem, mert ez a görcsölés már 4.napja....
2015. aug. 10. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!