Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív terhességi teszt,...

Negatív terhességi teszt, pozitív terhesség! Járt már valaki így?

Figyelt kérdés

Mennyire megbízhatóak a tesztek?

gabriel; clearblue; x-epil; early detection; movo romed;one step; intimed; clear response; david; és még sok teszt

2015. aug. 3. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

"Negatív terhességi teszt, pozitív terhesség"

Micsoda?

2015. aug. 3. 18:46
 2/14 A kérdező kommentje:

egyszerűen a terhességet nem mutatta ki a teszt

ez volt a lényeg :)

2015. aug. 3. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen. De az a terhességem nem maradt meg.
2015. aug. 3. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
a tesztek is a hcg-re reagálnak,és a vérben is ezt nézik mikor a terhességet állapitják meg.
2015. aug. 3. 19:11
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

Attól is függ ám, hogy mennyi idő telt el a teszt készítése és az orvosi vizsgálat között.

Ha mondjuk 1 hét, akkor 1 hét múlva már a teszt is valószínűleg mutatta volna.

Amúgy én annak idején, mikor a kisfiammal terhes voltam, Gabriel tesztet használtam, 4 napja késett a vérzésem, délutáni vizeletből egyértelmű pozitív lett a teszt. Rá 1 héttel voltam orvosnál, aki petezsákot látott akkor.

2015. aug. 3. 19:46
 6/14 anonim ***** válasza:
10%
Ha valaki egy ostoba liba - mint itt jópáran - és 5 nappal az aktus után már csak úgy tud pisilni, hogy van alatta egy terhességi teszt, az nyilván járt már így, mert ha naponta kétszer tesztel, akkor 20 még negatív tesztje simán összejön, mire egy kimutatja. De ez nem a teszten múlik.
2015. aug. 3. 21:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
És ez a stílus feltétlenül kellett...
2015. aug. 3. 21:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, sok ostoba liba évek óta várja a csodát. És az a bosszantó, hogy a hozzád hasonló iq Bajnokok meg szaporodnak, mint a nyulak. Na ezen háborogj inkább, s ne azon, hogy ki, hogyan s mikor tesztel. Aki babára vár, szinte mind túl esik azon, hogy előbb tesztel, sokszor tesztel. Még a bunkóságod ellenére sem kívánom, hogy részed legyen benne, mert rohadt sz@r érzés!
2015. aug. 4. 01:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Bizony szar...6 éve várom a pozitív tesztet.....
2015. aug. 4. 08:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Még mielőtt nekem esnél, én átestem ezen, de ennek ellenére, ha agyonütnek sem fogom megérteni, hogy mi a töknek csinálni egy rahedli tesztet idő előtt, és azon picsogni, hogy van baba, nincs baba.

Teszteket atomjaira szedni, negatívba rakni, nagyítóval nézegetni stb. EZEKTŐL nem lesz baba. A járulékos idegeskedéstől meg pláne nem.

2015. aug. 4. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!