Negatív terhességi teszt, pozitív terhesség! Járt már valaki így?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízhatóak a tesztek?
gabriel; clearblue; x-epil; early detection; movo romed;one step; intimed; clear response; david; és még sok teszt
2015. aug. 3. 18:46
11/14 anonim válasza:
Jó kis vita van ahhoz nem szólok (én is sokat teszteltem a csodára várva).
Egy ismerősöm negatív tesztekkel volt terhes...Orvos is megállapította és már csak azért is csinálgatta a teszteket, de egy sem lett terhes még a 12. héten sem.
Így hát előfordulhat ilyen, de ez tényleg ritka eset.
12/14 anonim válasza:
Bocsánat egy sem lett pozitív.... csak nagyon végigment a gondolat és rosszul írtam :)
13/14 anonim válasza:
Egyetértek a 10-essel. Nem attól lesz terhes, hogy ötven tesztfotót felpakol ide meg 5dpon már tesztel. De még csak attól sem, hogy Gabriel vagy X-Epil tesztet csinál. Teljesen mindegy. Ha késik teszteljen, ha negatív, akkor nem terhes. Ha még egy hét múlva sem jön meg, akkor tesztelhet még egyet és aztán orvos, ennyi. Az idegeskedéstől csak nehezebben esik teherbe. Arról nem is beszélve, hogy mi élete van annak, akinek minden gondolatát ez tölti ki. Ekkora nyomás alatt persze, hogy nem jön össze.
14/14 A kérdező kommentje:
Jó kis vita alakult ki.
Szóval a kérdés az volt, hogy járt-e valaki úgy, hogy a teszt negatív volt, de ettől függetlenül mégis UH megállapították a gyereket
2015. aug. 5. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!