Mi volt más, mior +-t teszteltetek? (folyás, mellfájdalom, közérzet, hasfájás, stb. )
Milyen tesztet használtatok?Mikor mutatta ki?
Köszi szépen!
Ma a 30-ik napon jelentem ++++++++++ teszteltem!
Köszönöm a bíztatásotokat,nélkületek biztosan nem teszteltem volna!Köszönöm!!!!!!!!
Szia!
10.44-es vagyok.GRATULÁLOK! Őszintén örülök,egészséges,boldog babavárást kívánok!
Ha szeretnéd tartani a kapcsolatot írj privit!
GRATULÁLOK!!!ÜDV A POCISOK KÖZT:-)))
6+3hetes kmami
Köszi szépen NEKTEK!Csak valami baj lehet,mert azt érzem mintha meg akarna jönni...Normális ez?
Melleim is máshogy fájnak de nem anyira.Van hogy észre sem veszem őket,csak mikor leveszem a melltartómat!Normális ez?Hőmet ma is mértem,így lett bátorságom tesztelteni...
Az normális,hogy félórát nézegettem a tesztemet?De 1 percen belül kivehető volt a 2-ik csík,csak halványabban!
10.44-es,persze minden normális,a megjön érzés,a mellfájdalom,a tesztnézegetés...,én a + teszt után még 3 napig teszteltem.
Kezd el szedni kismama vitamint,az első 12 hétben a legfontosabb,egyél amit kívánsz,érezd jol magad,hisz GYERMEKET VÁRSZ!
Én már 2x átéltem ezt a csodát,kislányaim vannak.
10:44-es!
Köszönöm szépen!
Nekem sem az első babám,nekem is van két kislányom.Bár már nem is kicsik...
Írok majd Rád privit,ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!