Mi volt más, mior +-t teszteltetek? (folyás, mellfájdalom, közérzet, hasfájás, stb. )
Milyen tesztet használtatok?Mikor mutatta ki?
Köszi szépen!
Lilit vettem mert 2db van benne:-D
Volt kevés,fehér krémes folyás,de tényleg nem sok.
A fiammal is volt ilyen anno..
Neked van valami tüneted,késik a vérzés?
Köszönöm!
Én ma vagyok a 28-ik cn-on.A ciklusaim 26-28 naposak.Mellem kicsit megduzzadt,de nem nagyon fáj,egy héttel korábban vagy 4 napig sok fehér krémes folyásom volt,ami azóta is van,csak nem annyi,mint napokkal korábban.A ciklus.hu szerint holnapra nem várom,de nem tudom....
Szeretnénk babát,de már nem mérem a hőmet,nem használok ovutesztet,így nem is tudom pontosan mikor lehett pé-m.
Tesztelni meg nem merek:(Annyi tesztet elhasználtam már,hogy belőlem él meg a patika!Vaterán is sokat rendeltem,ebből lett elegem!
Lehet már kimutatná,de még várok vele.
2 naponta voltunk eggyütt,és augusztus óta próbálkozunk...
Lehet pont most lenne pozitív!Csináld meg és nincs több találgatás.Vedd ugy hogy csak 1probateszt,hátha mutat valamit.Vegyél több db-osat ugy olcsobb és megtudod ismételni ha még negatív.Augusztus ota még nem olyan sok idő telt el hogy elkeseredj!!
Én szorítok neked nagyon:-)Első voltam.
Drága elsőkém!KÖSZI szépen!
Gratulálok NEKTEK/MINDENKINEK!
Még megvárom a holnapot,mert a c.hu szerint holnap lenne a napja...
Mindenképen megírom mi az eredmény!
10.44-es vagyok. Lehet lehurrogtok,én megmértem a nemvárt napján a hőmet(ha alacsony lett volna nem is tesztelek)reggel,37 volt,így merítettem erőt a teszteléshez....bejött!
Írd meg,remélem sikerült!!!!!!
Dehogy is hurrogunk le!Miért tennénk!Lehet Neked van igazad!
Amúgy meg lehet én is így teszek reggel--ha addig nem jön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!