Szerintetek baba van a dologban?
Fogamzásgátlót szedtél babatervezés előtt?
Mert sajnos én is ebbe a cipőbe vagyok hogy a gyógyszer elvékonyította a méhnyálkahártyát lehet (én ma megyek ultrahangra) és nem tud megtapadni, és sajnos én is csak barnázok normális menstruáció helyett, de nem vagyok terhes csupán a több éven át tartó fogamzásgátló mindent megkavart ott lent és még nem igazán tért vissza a normális működés.
Csinálj tesztet ha már késik és kívánom hogy neked is mielőbb sikerüljön a gyermekáldás!
fogok tesztet csinálni csak pár napot szeretnék még vele várni bár az első hozzászolónak az irásából süt a flegmaság.....
nem szedtem fogamzásgátlót,még nagyon régen 16-17 évesen és most 22 éves vagyok,gondolom addig kiürült a szervezetemből,én nagyon remélem hogy baba van a dologban...férjemmel február óta próbálkozunk de ez idáig sajnos semmi :( neked is szurkolok hogy egyszer tapadjon meg és legyen egy baba :)
a teszt már kimutatná,doki még ilyenkor se látna semmit....amugy nem vagyok flegma,de honnan tudjuk mi igy látatlanban?
a leleten amit kaptál rajta van minden,akkor is ha latinul van,ha a szakszavakra rákeresel akkor megérted mi van a papirodon vagy itt is megmondják,de az hogy valami 5mm abbol a válaszolok se tudnak meg semmit,igy segiteni se tudnak.
Sikerült kivizsgáltatnod magad?
Igen, sajnos abból amit írtál, ez lehet IR / PCOS, úgy pedig nem túl egyszerű a teherbeesés. Keress egy jó orvost, aki ad beutalót vérvételre (hormonszintek, pajzsmirigy értékek, vércukorszint) és rendes ultrahangos dokit, aki többet is láthat. (Mert a rendszertelen menzesz még endometriózisra is utalhat) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!