Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet baba a...

Szerintetek lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés

2 hónapja próbálkozunk a párommal. Az első hónapban nem jött össze, ezért most nekiálltam hőmérőzni.

Negyedikére várom a nem vártat :) és ma 36,8-ra ment fel a reggeli hőm.

Ez lehet, hogy csak a nem várt jele vagy lehet baba? Tudom, három hónapig kéne ezt vizsgálni. De remélem, nem kell olyan sokáig írogatni ezt, mert előbb összejön a lurkó. :)

Itt a görbe:

[link]

2015. júl. 1. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Hőmérőzni nem igazán így kell! Így nem lehet értékelni! Talán igen, talán nem!
2015. júl. 1. 18:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Gondolom, azt érted ezalatt, hogy pontban ugyanakkor kéne minden nap.

Sajnos én még a melóba sem tudok pontban ugyanakkor beérni. :D Az időhöz történő pontos igazodásom mondhatni pocsék. Még ha ez általában úgy a nagyvilágban lenézett és meg nem értett tulajdonság. :)

2015. júl. 1. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lenézett, csak a hőmérőzésnek úgy van értelme. Nem gond,ha valaki nem tudja ( a több műszakosok sem), de akkor mást kell választani. Mondjuk ovutesztet.

Meg érdemes a mensi első napján már mérni!

2015. júl. 1. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, így ne hőmérőzz szerintem sem, mert nem kapsz megbízható eredményt. Nekem a pajzsmirigyem miatt kell a hőmet vezetni, reggel ahogy felébredek, ki sem szabad kelni az ágyból pisilni sem, ameddig nem mértem, mert már az is befolyásolja. Meg is néztem kíváncsiságból, és megmértem pár perccel felkelés után is, 2 tizeddel volt magasabb addigra, pedig alig csináltam valamit.

Kellene tudni az alaphődet is, hogy a 36,8-ra lehessen valamit mondani, amihez viszont tényleg legalább 1-2 ciklus végig kellene mérni. Így én is az ovutesztet javaslo, vagy 3 naponta legyetek együtt, és akkor tutira le van fedve az összes nap:)

2015. júl. 1. 19:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezeket az értékeket felkelés előtt mértem.

Csak mivel össze-vissza kelek, így össze-vissza is mérek. :)

Munkába fél 8-ra járok, de hol 7-kor ugrok ki az ágyból, hol 6-kor. :)

Hétvégén meg, ha tudok (mivel még gyerek sehol) alszom akár 10-ig is. :)

2015. júl. 1. 19:27
 6/7 A kérdező kommentje:

De egyébként köszi a válaszokat. Most jött meg épp az előbb, szóval lehet, hogy amiatt volt más a reggeli hőm.

De most e hónapban gyakran összebújunk, aztán nem kell ilyesmiket figyelni. :)

Köszi-köszi.

2015. júl. 1. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Értem! :)

De ha rám hallgatsz, még ne méregess. Ha viszonylag normális a ciklusod, akkor feltételezzük még a legjobbat. Csak bújjatok össze amikor kedvetek van! Nekem mindkét gyerekem így jött!

Sok sikert! :)

2015. júl. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!