Tegnap es ma is ilyen de rogton kijott a vonal. Akkor mar baba lehet a dologban ugye?
2015. jún. 10. 20:18
1/19 anonim válasza:
Attól függ. Mióta késik a menzid?
2/19 anonim válasza:
Jó eséllyel igen,de elég korai terhesség még, ha csak ennyire látszik.
5/19 A kérdező kommentje:
2 nap mulva megyek orvoshoz megnezi. A nykh egy resze van megvastagodva. A tobbi levalt. Es van masfajta teszt is ami igy nez ki csak nem.fotoztam.le. de jo lenne :)
2015. jún. 10. 20:59
6/19 anonim válasza:
Mennyi ideje késik a mensid? nem jó jel, hogy a méhnyálkahártya egy része elkezdett leválni, vagy le is vált, sajnos:( Erre kaptál valami gyógyszert? Önmagában a halvány pozitív teszt arról nem mond semmit, hogy a beágyazódás elkezdődése után hogy alakultak a dolgok, mert időbe telik az is, amíg az emelkedett hCg kiürül.... Én a méhnyálkahártya állapota miatt nem élném bele magam, de kívánom, hogy ne legyen igazam!!!!!
7/19 A kérdező kommentje:
Most varok az orvosra.hat mar belefaradtam ebbe a tesztelesbe idegeskdesekbe
2015. jún. 11. 14:58
8/19 A kérdező kommentje:
Kemiai terhesseg volt..nincs gyerek
2015. jún. 11. 18:13
9/19 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Az orvos csinált ultrahangot?
Honnan tudod h,kémiai terhesség volt?
10/19 A kérdező kommentje:
a doki mondta habár elég összecsapta az egészet kemény 10 ezerért.... szval elmondtam neki mindent, megnézte uh-n és azt mondta hiszen a napokban megfog jönnni a menzeszemmert nagyon vaskos az egész nyálkahártya a méhben , nem görcsölget a hasam??? mondtam nkei ne vicceljen mert 31.-én volt meg. és folyamatosan pozi tesztjeim voltak. jó eseetben ha én számolom csak 3 hetes lehet, ami még meg sem látszódik csak 4-5 hetesen a petezsák, szóval odavágta hoy kémiai terhesség sé 10 ezer...ennyi volt
2015. jún. 11. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!