Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap es ma is ilyen de...

Tegnap es ma is ilyen de rogton kijott a vonal. Akkor mar baba lehet a dologban ugye?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 10. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
de olyan furán érzem magam, hirtelen éhség aztán émelygés, görcsölget a hasam, álmos vagyok , sírós , fura... máskor nem volt ilyen
2015. jún. 12. 00:07
 12/19 anonim ***** válasza:
május 31-én volt meg?
2015. jún. 12. 07:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Ilyen korai terhességtől nem lehetne még tüneted. Akkor érdemes orvoshoz menni (és tesztelni is), ha már kimarad a menzeszed.
2015. jún. 12. 07:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Pont azert mentem mar 3 x uh ztak. Mert 1 hetet kesett halvany pozi tesztem vokt es a vizsgalat alapjan igazolta a doki a terhesseget. Mondta ha elmulik a menzesz menjek vissza .akkor latta a megvastagodott nykh reszt es kicsit csak de erosodott a teszt de nem volt olyan eros mint a kontrollcsik. Erre tegnap meg azt mpndja most fog megjonni majd a napokban nem ? Mert olyan vastag a nykh de terhesseget nem lat..szpval kb 31 ota volt ez. Legkozelebb 28 korul kellene megjonnie mondtam neki is de fel sem fogta csak kerte a penzt. Szoval igy jartam..kozben a parom is kiraktam .igy jobb is lenne ha nem lenne pici most .mert a hatam mogott tegnap elkottette magat hogy neki ez jo mert gondtalanul tudna sexelni ! Csak.magara gondolt ram nem!
2015. jún. 12. 08:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Uhh. Akkor nagyon nem véletlen, hogy ez a kicsike most nem maradt veletek. Kémiai terhességem nekem is többször volt, sajnos, hasonló terhességi tesztekkel, hasonló UH-eredménnyel. gyakori, és erre szokták mondani, hogy ha nem lennének a drogériákban kapható tesztek, nem is tudnánk ezekről a terhességekről, mert maguktól megszűnnek, és pár nap késéssel megindul a mensi. Ne keseredj el!
2015. jún. 12. 10:00
 16/19 A kérdező kommentje:
A mostani esti tesztem olyan lett nint a 4 napja keszult reggeli elsobol...akkor megis lehet valami? 2 napja este meg neg volt
2015. jún. 12. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Én is ugyan igy jártam mint te.

5db full pozitiv tesztem volt és ugy gondoltm h,csak csinálok még egy digitális tesztet az is kimutadta h,4-5 hetes terhes vagyok.

Mivel volt már vetélésem igy el mentem az orvoshoz előbb kézzel megvizsgált és közli velem h,itt terhesség van.

Utánna csinált ultrahangot és a méhnyálka 13-mm volt de nm látott terhességet se méhen kivülit se méhen belülit. 😞

Ja és kettő napra meg is jött és 3-napig tartot a menses.

Utánna 4-ik napon csak csináltam 1-tesztet kiváncsi voltam h,mit mutat és akkor már nagyon halvány pozitiv lett.

Akkor nállam is kémjai terhesség volt?

És ez mitől van?

9-es voltam

2015. jún. 12. 22:47
 18/19 A kérdező kommentje:
elég megbonyolija a természet nekünk ezt a baba dolgot! akkor ha még egy hét mulva is van vonalad érdemes ujra megnézetned magad, de nekem érdekes hogy msot már este is elég erős pozi lett a tesztem eddig este neg volt és csak reggel volt vonalam első pisiből, én úgy érzem nekem megmaradt a baba, demost meg összevesztünk a párommal elég csunyán, és nem akar már békülni de én sem! szóval 4 . baba lenne és ugy néz ki nevelhetem egyedl mert el nem fogom akkor vetetni!
2015. jún. 13. 00:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Figyelj én most el keztem szedni a darátcserje kapszulát és az omega 3-at meg szedni,ja még mellé szedem a gravidát,a folsavat,és a szelént.Nekem is vannak már gyerekeim és már nm is vagyok olyan fiatal.

Hát ha te ugy érzed h,baba van és a tesztek is pozitivak akkor csak keress fel egy másik orvost és nézesd meg magad hátba mind ezek után csak csoda történt.

Én szoritok neked h ott legyen a baba.

2015. jún. 13. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!