Tegnap es ma is ilyen de rogton kijott a vonal. Akkor mar
baba lehet a dologban ugye?
11/19 A kérdező kommentje:
de olyan furán érzem magam, hirtelen éhség aztán émelygés, görcsölget a hasam, álmos vagyok , sírós , fura... máskor nem volt ilyen
2015. jún. 12. 07:22
Ilyen korai terhességtől nem lehetne még tüneted. Akkor érdemes orvoshoz menni (és tesztelni is), ha már kimarad a menzeszed.
2015. jún. 12. 07:32
14/19 A kérdező kommentje:
Pont azert mentem mar 3 x uh ztak. Mert 1 hetet kesett halvany pozi tesztem vokt es a vizsgalat alapjan igazolta a doki a terhesseget. Mondta ha elmulik a menzesz menjek vissza .akkor latta a megvastagodott nykh reszt es kicsit csak de erosodott a teszt de nem volt olyan eros mint a kontrollcsik. Erre tegnap meg azt mpndja most fog megjonni majd a napokban nem ? Mert olyan vastag a nykh de terhesseget nem lat..szpval kb 31 ota volt ez. Legkozelebb 28 korul kellene megjonnie mondtam neki is de fel sem fogta csak kerte a penzt. Szoval igy jartam..kozben a parom is kiraktam .igy jobb is lenne ha nem lenne pici most .mert a hatam mogott tegnap elkottette magat hogy neki ez jo mert gondtalanul tudna sexelni ! Csak.magara gondolt ram nem!
Uhh. Akkor nagyon nem véletlen, hogy ez a kicsike most nem maradt veletek. Kémiai terhességem nekem is többször volt, sajnos, hasonló terhességi tesztekkel, hasonló UH-eredménnyel. gyakori, és erre szokták mondani, hogy ha nem lennének a drogériákban kapható tesztek, nem is tudnánk ezekről a terhességekről, mert maguktól megszűnnek, és pár nap késéssel megindul a mensi. Ne keseredj el!
2015. jún. 12. 10:00
16/19 A kérdező kommentje:
A mostani esti tesztem olyan lett nint a 4 napja keszult reggeli elsobol...akkor megis lehet valami? 2 napja este meg neg volt
Szia kedves kérdező!
Én is ugyan igy jártam mint te.
5db full pozitiv tesztem volt és ugy gondoltm h,csak csinálok még egy digitális tesztet az is kimutadta h,4-5 hetes terhes vagyok.
Mivel volt már vetélésem igy el mentem az orvoshoz előbb kézzel megvizsgált és közli velem h,itt terhesség van.
Utánna csinált ultrahangot és a méhnyálka 13-mm volt de nm látott terhességet se méhen kivülit se méhen belülit. 😞
Ja és kettő napra meg is jött és 3-napig tartot a menses.
Utánna 4-ik napon csak csináltam 1-tesztet kiváncsi voltam h,mit mutat és akkor már nagyon halvány pozitiv lett.
Akkor nállam is kémjai terhesség volt?
És ez mitől van?
9-es voltam
2015. jún. 12. 22:47
18/19 A kérdező kommentje:
elég megbonyolija a természet nekünk ezt a baba dolgot! akkor ha még egy hét mulva is van vonalad érdemes ujra megnézetned magad, de nekem érdekes hogy msot már este is elég erős pozi lett a tesztem eddig este neg volt és csak reggel volt vonalam első pisiből, én úgy érzem nekem megmaradt a baba, demost meg összevesztünk a párommal elég csunyán, és nem akar már békülni de én sem! szóval 4 . baba lenne és ugy néz ki nevelhetem egyedl mert el nem fogom akkor vetetni!
Figyelj én most el keztem szedni a darátcserje kapszulát és az omega 3-at meg szedni,ja még mellé szedem a gravidát,a folsavat,és a szelént.Nekem is vannak már gyerekeim és már nm is vagyok olyan fiatal.
Hát ha te ugy érzed h,baba van és a tesztek is pozitivak akkor csak keress fel egy másik orvost és nézesd meg magad hátba mind ezek után csak csoda történt.
Én szoritok neked h ott legyen a baba.
2015. jún. 13. 06:09
Kapcsolódó kérdések: