Mi lehet? Terhesség?
Figyelt kérdés
Rovid tortenetem: Fel eve próbálkozunk a babával. Eddig sikertelenül, ketszer voltam 'alterhes' egyszer meg késett is, pedig szinte ora pontosan 28napos mar egy hosszu ideje. Kozepidoben hatalmas fájdalmaim voltak, hat probalkoztunk. 3. Héten majdnem minden tunetem megvolt, ami a nagy könyvben irva van. Hányinger fejfájás nyaltermwles hasszurkalas mindjart megjön erzes hangulatingadozas (egyik percben sírtam masikban szarnyaltam) szoval nagyjabol minden. Egy nappal a nem vart előtt megjott.. De kevesebb mint szokott, es nem gorcsok kisertek hanem szúrás. Soha nem jott hamarabb, max kesobb. A hányinger megmarat, (szombaton jott meg) a cicifajdalom megmaradt, a hasszurka megmaradt,fejfájás is, szinte minden. Felek tesztelni, sok volt az egy csikos es nem akarok felesleges remenyt ültetni magamban. De ez most valamivel másabb mint szokott lenni..mind lelkileg mind testileg. Valaki volt mar igy? :(2015. aug. 3. 09:56
11/12 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet akkor, lehet jobb lenne, ha elmennél orvoshoz! Én azért a tesztet megpróbálnám megint 2-3 nap múlva! Szurkolok és kitartás!!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Ma hívtam fel a dokimat, emsokara vissza kell hívnom időpont miatt, sztk szeptember végére tudna fogadni....inkabb erre nem mondok semmit.. Ma ujra megjott de megint csak gyengén viszont vörös nem piros.. Elegge kezdek felni hogy valami baj van..:(
2015. aug. 4. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!