Mi lehet? Terhesség?
Figyelt kérdés
Rovid tortenetem: Fel eve próbálkozunk a babával. Eddig sikertelenül, ketszer voltam 'alterhes' egyszer meg késett is, pedig szinte ora pontosan 28napos mar egy hosszu ideje. Kozepidoben hatalmas fájdalmaim voltak, hat probalkoztunk. 3. Héten majdnem minden tunetem megvolt, ami a nagy könyvben irva van. Hányinger fejfájás nyaltermwles hasszurkalas mindjart megjön erzes hangulatingadozas (egyik percben sírtam masikban szarnyaltam) szoval nagyjabol minden. Egy nappal a nem vart előtt megjott.. De kevesebb mint szokott, es nem gorcsok kisertek hanem szúrás. Soha nem jott hamarabb, max kesobb. A hányinger megmarat, (szombaton jott meg) a cicifajdalom megmaradt, a hasszurka megmaradt,fejfájás is, szinte minden. Felek tesztelni, sok volt az egy csikos es nem akarok felesleges remenyt ültetni magamban. De ez most valamivel másabb mint szokott lenni..mind lelkileg mind testileg. Valaki volt mar igy? :(2015. aug. 3. 09:56
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Ezek a tünetek jóval később jelentkeznek.. Ha nagyon bizonytalan vagy csinálj egy tesztet..
Drukkolok!!!
2/12 A kérdező kommentje:
En is ezzel gyozkodom magam szinte biztos vagyok benne hogy nem, de az agyam produkál es produkál, es ami fura hogy mas esetben amint a tudatom felfogja hogy megjott es Ennyi, elmúlik minden rosszullét, de most nem mult el :(
2015. aug. 3. 10:36
3/12 anonim válasza:
Erre azt tudom mondani én is, hogy tesztelj, tudd biztosra, és akkor elmúlik minden, ha nem vagy terhes, ha meg igen, akkor örülhetsz! Szerintem a biztos rossz is jobb a bizonytalan jónál! Az én legutóbbi mensim is megtréfált, pedig percre pontos, mióta az eszemet tudom. 1 nap késés, 3 nap barnázás, elmúlt minden, kezdtem örülni... aztán következő nap megjött :/ Most meg tanakodom, hogy akkor mikor is van ovum, meg mikor kell megjönnie... Szurkolok azért!
4/12 A kérdező kommentje:
Koszonom hat holnap reggel akkor teszt... Mar most felek :(
2015. aug. 3. 10:59
5/12 A kérdező kommentje:
Az egesz testem egy tréfát uz velem :(:(:(
2015. aug. 3. 10:59
6/12 anonim válasza:
Magadnak produkálod a tüneteket, jobban figyelsz a tested jeleire! Azért ne keseredj el, ha most nem sikerült, ne add fel :) Fél év, még nem a világ (tudom, hogy nem vigasztal), gondolj mindig arra, hogy ha ez a hónap nem sikerült, akkor majd a következő ;) Szurkolok még mindig :)
7/12 A kérdező kommentje:
Amitol meg rettenetesen felek, hogy ha pozit is kutatna, sok esetben ugye ez urulest,vetélést is jelezhet. Na azt mar tenyleg nem bírnám...
2015. aug. 3. 11:49
8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, egyszeruen nem tudom mit tegyek szellem hogy produkalom magamnak, hiaba nem figyelem ra egesz hónapban, az első jelnel elkezdek kattogni rajta, es foggalmam sincs ezt hogy iktassam ki. Inkabb ne legyen semmilyen tunetem ha nincs, de akkor legalabb a tortúra egy resze nem olyan fájdalmas. Tavaly sikerult egy babat elvesztenunk, mar attol is felek hogy tobbet nem lehet, mivel a tavalyi előtt az orvosok kozoltek hogy nehezen lehet majd.
2015. aug. 3. 11:51
9/12 A kérdező kommentje:
A mensim el is mult, epp hogy 48oraig tartott a barnazassal egyutt... Hányinger ugyanugy.. Fejfájás elviselhetetlen.cicim is ugyanugy faj, ma társult hozza egy derék fájdalom. Fizu nem jott ugyhogy nem tudtam tesztet venni,varhatok szerdáig. Tüneteim Megvannak tovabbra is..mar semmit sem értek.. Es tenyleg eleg szerény volt a jelenlegi mensi..
2015. aug. 3. 22:21
10/12 A kérdező kommentje:
Csak 25ml es volt a gyógyszertárba... Negativ :(:(
2015. aug. 4. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!