Melyek a legmegbízhatóbb terhességi tesztek?
Figyelt kérdés
Esetleg olyanok amik drogériákban (DM, Rossmann) megtalálhatok?
Meg még azt szeretném tudni hogy a délelőtti vizeletből ugyanolyan pontossággal kitudja mutatni a teszt mint a reggeliből?
Azt még kicsit félve hozzátenném hogy a negatív tesztben reménykedek..:/
2015. júl. 31. 22:24
11/16 A kérdező kommentje:
Négy napja késik és nekem sose szokott, mindig pontos
2015. júl. 31. 23:04
12/16 anonim válasza:
4 napos késéssel akármelyik szépen mutatja. De a facelle jó teszt szerintem. Szép erős lenne ha van baba, nekem 5 napos kimaradassal virított a második csík. És az a 300 vagy 400 forint nem pénz érte.
13/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyen teszt. Ennyi késésnél már bármelyik kimutatja, ha van baba. Egy hét után már délutániból is.
14/16 anonim válasza:
4 napos késésnél már bármelyik mutatja, mindegy, mikor csinálod. A Facelle vizeletsugaras rossmannos tesztet ajanlom, de nekem az x-epillel sem volt semmi gondom, csak a facelle papirjan a festek kicsit szebben mutatja. A Digitális Clearblue a legjobb, az teljesen egyértelműen megmondja, és nem kell csíkot keresgélni, viszont drága. Cserébe megnyugtató látni amit kiír:)
15/16 anonim válasza:
Vettél testet? Mi lett az eredmény?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!