Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Menyasszonyomnak 2 hete nem jön meg de ugyanúgy görcsöl a hasa, viszont nála ez az eleje óta meg hogy össze-vissza jön meg neki.

Viszont most csinált egy tesztet egy X-epil márkájú terhességi tesztet aminél egy erős és egy közepes csík lett. Papír alapján ez azt jelenti hogy terhes. De szeretnénk egy megbízhatóbb tesztet is csinálni.

2015. máj. 30. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindegyik megbízható. Az x-epil sem becsapós. Ha egyértelmű a második csík (nem kell erősnek lennie) akkor bizony terhes. :)
2015. máj. 30. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Még ha negatívat mutatott volna, és ennél ÉRZÉKENYEBB tesztet keresnél, ami előbb kimutatja, akkor érteném.

DE:

Ha egy teszt pozitívat mutat, akkor MÁRKAFÜGGETLENÜL 99,9 %, hogy terhes az illető.

2015. máj. 30. 11:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm a válaszokat!

És az beleszámíthat hogy ő amióta él nagyon sűrűn jár pisilni így éjszaka is?

2015. máj. 30. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mibe számíthat bele?

Ha nem koncentrált pisiből is képes volt kimutatni a terhességet, akkor MÉG biztosabb az eredmény, mint egyébként!

2015. máj. 30. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Max abban, hogy később mutathatja ki a teszt a terhességet. Ha már egyszer pozi a teszt akkor nincs jelentősége.
2015. máj. 30. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Az X-epil nekem csak akkor mutatott pozitívat amikor tényleg terhes lettem.
2015. máj. 30. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Miért számít, hogy sokat pisil? Félsz, hogy kipisili a gyereket?

Ritka az ilyen ostoba kérdés.

Gratulálok, a barátnőd terhes. Az X-Epil teljesen megbízható teszt, nekem is az mutatta ki a terhességet.

2015. máj. 30. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha még mindig kételkedtek, akkor csináljon egy digitális Clearblue terhességi tesztet, az még azt is kiírja, hogy hány hetes terhes.
2015. máj. 30. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
igen,terhes. én is görcsöltem,az majd elmúlik. a pisilés terhességi tünet. lassan mehettek szívhangra :-)
2015. máj. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!