Legmegbízhatóbb és megbízhatatlan tesztek szerintetek?
Én is az x-epilt ajánlom, mikor terhes voltam, egyértelmű volt a csík, mikor nem, akkor a világon semmi nem volt rajta, nem lehetett belemagyarázni.
Amit semmiképp nem ajánlok, az a predictor early. Elvileg nagyon érzékeny, az van ráírva, hogy már 4 nappal a nemvárt előtt kimutatja, gyakorlatilag nekem kétszer is negatív volt még akkor is, mikor már rég túl voltam a nemvárton, és majd leugrott a második csík a többi tesztről... drága és nem ér semmit.
A Maria Romed sokszor álpozi, ezt ismerősöktől tudom, és ahogy itt olvasom, a gabrielen gyakran van száradási csík, ami megtévesztő. Remélem, tudtam segíteni :)
Az xepilt én is ajánlom. A medilabot nem, hiszen nekem szép pozitív volt és közben nem is volt HCG a szervezetembe. Gyakran álpozitív a clearblue, viszont a digitális változata nagyon megbízható.
Gabriel, kék csík, angyal, intimed: gyakran halvány csíkosak.
Ha aktus utáni 18.-ik napon vagy én a digitális tesztet választanám a helyedbe, mert az kiírja a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!