A peteérést befolyásolja?
Figyelt kérdés
Tegnap megittam hát ugy kb 3 pohár vörösboros Cólát.
Ha esetleg trehse is leszek baj lenne ha éppen alkohol van a véremben?köszönöm a válaszokat előre is
2010. márc. 7. 11:31
1/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod,sőt ha terhes vagy a babának sem,de ha babát szeretnél,ne igyál!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én mikor a lányommal terhes lettem épp szilveszter volt, vagyis nem tudtam, hogy terhes vagyok, szóval iszogattam, sőt még Tankcsapda koncertre is elmentem, és teljesen egészséges lett a kislányom. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ,persze hogy nem iszom ,isten mencs csak ha mégis és közben babás lennék mi lenne!!
Köszönöm mégegyszer a válaszaitokat!
2010. márc. 7. 13:08
4/5 anonim válasza:
Szia Kedves!
A vörösbortól bajod nem lehet sem neked sem az esetleges babádnak, de kólát sosem ajánlom!
5/5 A kérdező kommentje:
Értettem kedves kedvesen megszólító!!
De miért?
Keverednek azért?
Pedig uugy szeretem
2010. márc. 7. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!