Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha vasárnap volt az ovum, mit...

Ha vasárnap volt az ovum, mit gondoltok mi ez?

Figyelt kérdés

Vasárnap volt az ovum,teszt is mutatta,tünetek is voltak.Biztonság kedvéért azóta ovu tesztelek még mindíg ami egyre halványabb volt,ma teljesen hómező.Mégis olyasmi tüneteim vannak mint ovukor.Erős hasszurka mindkét petefészek környékén.

Mit gondoltok?Volt valaki így?

2015. júl. 30. 14:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Teljesen érthető,nincs benne semmi zavar!

Pont ma vagyok 5 hetes,csak szept.4.-ére volt időpont,akkor leszek 7hetes6 napos.Korábban szerettem volna menni,de az a doki akit ismerek és szeretekmaz sztk- ban az aug.19.-én van utoljára az meg még korai.Vagyok egyébkent dilemmában,mert akinél szültem másfél éve a kórhazban,akit ismerek már több mint 20 éve,az már legutóbb is csak ügyelni és szüleszteni járt be,és nemrég kiderült,már nem vállal szülést.Sokkot kaptam.Az első fiam születése nagyon komplikált volt(őt nem nála szültem egyéb okokból)Én csak benne bízom,nagyon a toppon volt a 2.fiam születésénél,mondta is a férjem hogy ég és föld volt a 2 szülés így "kívülállóként" is.Nagyon kétségbe vagyok esve,mert most nem tudom hogyan tovább.

2015. aug. 15. 15:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolok!

Ne aggódj, azért a 3. szülés már kicsit sem hasonlítható az elsőhöz, sokkal jobban tudja a szervezeted, hogy miről van szó! Sokkal kisebb a komplikáció esélye! Minden rendben lesz! Orvost pedig reméljük, hamar találsz olyat, akiben megbízol!

Megkérdezhetem, hogy egyébként mi volt a komplikáció az elsőnél? Ha gondolod, válszolhatsz privátban is.

2015. aug. 19. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!