Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha vasárnap volt az ovum, mit...

Ha vasárnap volt az ovum, mit gondoltok mi ez?

Figyelt kérdés

Vasárnap volt az ovum,teszt is mutatta,tünetek is voltak.Biztonság kedvéért azóta ovu tesztelek még mindíg ami egyre halványabb volt,ma teljesen hómező.Mégis olyasmi tüneteim vannak mint ovukor.Erős hasszurka mindkét petefészek környékén.

Mit gondoltok?Volt valaki így?

2015. júl. 30. 14:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Drukkolok.Egyenlőre nincs hányinger de a fiúkkal is mintha később kezdődött volna.Hasszurka van meg derékfájdalom,meg ami fura hogy nincs étvágyam.

Tiszta ideg lettem amikor megcsináltam egy 25-ös vaterás tesztet és alig látható volt a csík.Erre később,nem reggeli elsőből megcsináltam egy 10-est és nagyon szépen látható,kicsit megnyugodtam.Hétvégére nem vártam,tehát a mai nap a 15.dpo.

Ha te holnapra nem várod tuti biztos megcsinálnék egy 10-es tesztet.

Nekem már a nem várt előtt is kimutatta a predictor,csak annyi rosszat olvastam arról hogy idegességemben rendeltem 10-es vaterást,csak 25-ös volt itthon,Soha többet nem vennék 25-öst a vateráról az tuti,de ovu tesztből is az érzékenyebbet venném,mert nekem az ovut is nagyon haloványan mutatta,pedig volt.😀

2015. aug. 11. 00:00
 12/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm a drukkolást. Ma reggel megcsináltam egy tesztet, mert nem tűnt úgy, hogy meg akarna jönni. Negatív lett. Elég bosszantó volt, hogy ellőttem, ugyanis kb. 2 óra múlva megjött... :S De nem baj, majd most! :) Egyébként én az előző terhességemnél a 11. dpo.-n teszteltem pozitívat.

Örülök, hogy nincs hányingered! Elég kellemetlen tünet... :S :) Reméljük, megúszod. :)

2015. aug. 12. 23:20
 13/22 A kérdező kommentje:
Sajnálom!De ne csüggedj,úgyis sikerül!Hanyadik próbálkozós hónap lesz?
2015. aug. 13. 09:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Még csak a 3., de még annyinak sem mondanám, mert eddig nem voltunk túl aktívak. Úgyhogy gyakorlatilag most kezdjük... 😃
2015. aug. 13. 10:43
 15/22 A kérdező kommentje:
Ovu teszt?Nekem azzal sikerült azonnal most meg előző babánál is.Kiderült hogy később van ovum mint gondoltam,és ugye ha biztosra akarunk menni.....akciózni se mindíg van kedvem minden nap.
2015. aug. 13. 20:32
 16/22 anonim ***** válasza:

Én hőmérőzöm, és tudtam, hogy mikor volt peteérésem. Csak az volt a baj, hogy akkor pont nem tudtunk együtt lenni, csak 3,5 nappal előtte. És hát ez igencsak lecsökkentette az esélyt, ezért is nem csalódtam nagyot, mert tudtam, hogy nagyon kicsi az esély...

Egyébként az előző babánál én is ovuteszteltem is (és hőmérőztem).

2015. aug. 13. 23:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam, nem peteérésem, hanem ovum. (Elég pontatlan megfogalmazás a peteérés, hiszen az inkább az ovu előtti folyamatot jelenti...) :)
2015. aug. 13. 23:32
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen,sokan felcserélik a két elnevezést,vagy keverik.

Én nem akartam ovu tesztelni,de mikor eldöntöttük hogy jöhet a másik baba,az elsőt még szoptattam,össze vissza voltak a ciklusaim,azt sem tudtam van e egyáltalán pé,aztán gondoltam megpróbálom mégis,azonnal sikerült.Most sem nagyon akartam,de mikor az első hónapban nem jött össze,azt mondtam most vagy soha(39 éves vagyok,nem akartam várni),így elkezdtem és megint azonnal sikerült.Rajtam is maradt 11 db. teszt.

Annyira sajnálom azokat akik hónapokig,évekig küzdenek.

2015. aug. 13. 23:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sajnálom őket, nagyon rossz lehet... :( NEkem is szerencsém volt, mert a másodiknál nekem is össze-vissza voltak a ciklusaim, én is azt hittem, hogy nincs is peteérésem, az autolsó ciklus pl., amiben összejött 46 napos lett volna. Én is meglepődtem, hogy ilyen ciklusokkal elsőre összejött az ovuteszttel és a hőmérővel... Most igazság szerint csak azért szeretném annyira, hogy gyorsan jöjjön a 3., mert a kisebbik már lassn 2, és nem szeretném, hogy 3 éves kora után munkanélküli legyek. Igazából ahol dolgoztam, oda nagyon vártak vissza, csak az a baj, hogy mivel nem volt szabad státusz, ezért csak hellyetesként, szerződéssel tudtak fölvenni, és mivel lejárt a munkaviszonyom a TGYÁS ideje alatt, ezért már nem hosszbbították meg a szerződésem. Most meg egészen addig nem tudok visszamenni, míg nem lesz új szabad státusz, vagy egy újabb helyettes...

Ezt jó hosszan kifejtettem... :) De a lényeg a lényeg, hogy jobb és egyszerűbb lenne, ha mihamarabb összejönne és akkor ez sem lenne probléma. De azért már szeretnék is megint (vagyis továbbra is) babázni, szóval minden szempontból jöhetne! :) De már lassan vége a mensesemnek és újra próbálkozhatunk... :)

Te hogy vagy? Most pontosan hány hetes vagy? Kértél már időpontot az orvoshoz? Mikor tervezel menni?

2015. aug. 15. 14:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Húha! Most visszaolvastam, amit írtam... Hát, nem túlságoosan megy most a fogalmazás, nagyon fáradt vagyok és meleg is van... :S :) Bocs! De azért remélem, nagyjából legalább érthető, amit leírtam... :)
2015. aug. 15. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!