Szerintem is + :)
Gratulalok :)
Ott van az, és erősödött is a mai, [link]
Megszerkesztettem mindkettőt, a tegnapin még halvány, azt nem tudtam ennyire kontrasztosra tenni.
Egyébként meg így nagyon halványan is látszik, hogy a csík színes, nem pedig szürke, így én a szellemcsíkot is kizárnám. Nem mellesleg az enyém is ilyen volt a 10. dpo körül, ugyanígy, x-epil teszttel. Egy napos különbségnél ennél nagyobb eltérést nem nagyon várhatsz, főleg nem ennyire az elején. 2-3 naponta duplázódik a hcg, már az is nagy szám, hogy ennyit erősödött:)
Ha 2 nap múlva csinálsz egyet, még az is halvány lesz, de jobban fog látszani, nekem így volt.
Azta ez tényleg erősödött, tényleg làtszik!
Köszi szépen, hogy így megcsináltad, nagyon aranyos vagy! :)
Egyébként tegnap estefelé görcsölgettem 2 órán keresztül, azt hittem, akkor megjön. Azóta van mindjárt megjön érzésem egyfolytában, most is érzem a hasam alját.
(Pfú de ocsmány a korlátunk...)
A tegnapira nem mondtam volna hogy pozitív, a mai teszteden viszont látom a halványka csíkot. Drukkolok!
Mikor lenne esedékes a menstruációd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!