Szerintetek ezzel gorbevel létezik normális esély terhessegre?
2015. júl. 27. 10:07
1/7 anonim válasza:
Hisz pozitívat teszteltél, nem? Gratu!
2/7 anonim válasza:
Téves az, hogy csak akkor vagy terhes, ha 37 fölött van a hőd. A lényeg, higy az alaphőnél legyen magasabb.
3/7 anonim válasza:
én is reménykedek elég hasonlóak a dátumaink de az én pé -m 3nappal késöbbre huzta mint valójában volt
mikor mész dokihoz? hányadik baba?
4/7 A kérdező kommentje:
Szia. Ejha. Neked is elég kacifantos. Van már 5 lányom. De az új párommal szeretnénk egy közös babát. Orvoshoz majd 2 hét múlva megyek legkorábban. Akkor már látni is fogunk valamit. Te mikor szeretnél menni? Hogy tervezed?
2015. júl. 27. 20:55
5/7 anonim válasza:
szia előző vagyok gratu az 5leányzóhoz nekem 3. baba de többedik terhesség sajnos van egy fiam és egy lányom ,de kettejük közt volt két vetélésem ,mikor nagyon korai szakaszban felszívodott a petezsák,ezért kell minél elöbb progreszteron pótlás és ezért én ma felhívom a dokimat hogy mikor mehetek legkorábban....drukkolok neked ,majd írj hogy hogy állsz
6/7 A kérdező kommentje:
Huhhh...remélem mielőbb eljutsz orvoshoz. Szoritok. Irj majd mi újság. Akár priviben is irhatsz.
2015. júl. 28. 21:18
7/7 anonim válasza:
szia mi a helyzet veled? voltam dokinál 10nap késéssel múlthét szerdán és hasi uh on simán láttszott 5heteském 😍 nem is kell most hormont szednem 25én megyek következőleg 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!