Sziasztok! A tapasztalataitokra vagyok kíváncsi, ugyanis már a hajamat tépem, hogy az általam kipróbált pelenkák egyike sem vált be, folyton kifolyik a pisi/kaki az 5,5 kg-s (3 hós fiú) pelusából. De úgy, hogy naponta, 3x, 4x cserélnünk kell a ruhát. Pedig alaposan bepelenkázom, a kukit lefele hajtom.. nem hiszem hogy ennyire béna vagyok...
Amit kipróbáltam: Dm-es babylove pelenka, Libero és Pampers újszülött pelenkái, Pampers active baby.
Mit javasolnátok, mit próbáljak ki? Előre is köszönöm!
Biztos vagy benne, hogy jó méretet veszel? Az nem lehet, hogy szám szerint X kilós gyerekre való, de a tiéd mondjuk hosszabb, rövidebb, más a testalkata, stb. mint az átlagos ilyen súlyú babáknak?
2015. jún. 2. 21:31
2/15 anonim válasza:
egy számmal kisebb pelenka és figyelj oda, hogy húzd ki a gumirozást és a rojtokat.
2015. jún. 2. 21:36
3/15 anonim válasza:
Én tapasztalatom szerint a gyerekeknek mindig van egy "nyakig szaros" korszakuk, s nálunk is ekkortájt volt.Főleg ha sűrűn emelgeti a te babád is lábát.Mi ekkor tájt használtunk pampers premium caret, abba is kifojt de nem olyan sűrűn.
2015. jún. 2. 21:41
4/15 anonim válasza:
Mosipelus? En ugy tudom, azok kevesbe eresztenek.
2015. jún. 2. 21:43
5/15 anonim válasza:
Aha, a lányomnak is 3 hós kora körül volt ez az időszaka. Evvan, túl kell élni.
2015. jún. 2. 21:45
6/15 A kérdező kommentje:
A gumirozásra mindig figyelek. Az egy számmal kisebbel is próbálkoztam, de az még rosszabb volt.Akkor nem derékig, hanem hónaljig kakis volt:-)
Valóban erős testalkatú gyerek...a mosható pelus nekem túl macerásnak tűnt, de mivel most is ott tartok, hogy naponta többször áztatom, sikálom, mosom a ruhákat, el gondolkozok rajta. A premium care-t is megpróbálom...
Köszönöm!
2015. jún. 2. 21:53
7/15 anonim válasza:
Pontosan hol folyik ki a pisi, kaki? Lehet hogy nem húzod meg elég szorosra a pelust.
2015. jún. 2. 22:06
8/15 anonim válasza:
nálunk a libero és a pampers is bejött. csak néha éjszakázás után, 10-12 óra egy pelusban, volt átázva. nekem még nagyon bejön a tesco loves pelus. olcsó is, és nagyon jó, közel van a fent említett pelusokhoz. :)
2015. jún. 2. 22:10
9/15 anonim válasza:
még arra figyelj, hogy amikor tépőzárazod be akkor ne ott legyen passzos ahol akkor van a pelus teteje hanem ahova letornázza a baba. a férjem nagyon lazára szokta csinálni, tulajdonképpen a kezem beférne a fiam pelusába. tehát amikor ráadom a pelust, kb a köldökénél van a teteje, ott jó passzosra, talán kicsit szűkre teszem, és rúg kettő lecsúszik a pelus pár centit és ott már nem feszül de nem is laza.
2015. jún. 2. 22:12
10/15 anonim válasza:
NÁlunk a mosható pelus oldotta meg a problémát, külön belső +külső kombináció. Még calici hasmenéses kaki is épp csak a body szélét fogta meg a combnál, az eldobhatóban ez nyakig ment volna. Az az igazság, hogy amikor naponta 3-4-szer is kell a teljes öltő ruhát (és sokszor az egész ágyneműt, a szülő ruháját, aki magához öleli a gyerekt) mosni, cserélni, akkor ahhoz képest nem nagy változás a mosható pelenka a mosás szempontjából, csak kevesebb bosszúság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!