Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Heti 1-2 alkalommal történt...

Heti 1-2 alkalommal történt szeretkezéshez mi a legjobb fogamzásgátlás?

Figyelt kérdés
Gyogyszert nem szeretnék ovszer biztonságos?
2015. júl. 25. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
az óvszer biztonságos, ha megfelelően használjátok!
2015. júl. 25. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlót mellett az egyik legbiztonságosabb védekezési módszer az óvszer. Sőt, sok tekintetben még biztonságosabb is, mint a gyógyszer, hisz nincs mellékhatása és nagyon sok nemi betegség ellen is védelmet ad.

Viszont terhesség szempontjából csak akkor nyújt teljes védelmet, ha előírásszerűen és megfelelően használják és az aktus legelejétől már használva van, tehát nincs olyan, hogy pár percig nélküle is van csinálva.

És hosszú éveket védekeztem így, jelenleg is azzal védekezünk a párommal és még soha nem lettem mellette terhes és nem is szakadt ki!

2015. júl. 25. 09:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szeretjük a végén orálisan befejezni. A péniszen nem fog érzödni a gumi iz?
2015. júl. 25. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Hat... a sima ovszer ize erzodik, az izesitettek pedig nekem nagyon rossz izuek, de lehet, hogy nektek bejon majd! :)
2015. júl. 25. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak ízesített óvszerek, vegyetek olyant, és akkor biztos nem lesz gumi izű.
2015. júl. 25. 10:40
 6/7 anonim ***** válasza:
A sima óvszer érződik utána, kicsit gumi íze van, de pl enem ez nem zavart soha. Egy-két alkalomhoz viszont az óvszer a legjobb! Nekünk 1,5 év alatt sosem volt vele gond.
2015. júl. 25. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
*engem
2015. júl. 25. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!