Mi a legjobb fogamzásgátló? Mirenát szeretnék, de ha van jobb akkor azt választanám!
A gyógyszertől migrénem van, a sima spirál működése nem tetszik, nem bírná a lelkiismeretem, a gumi hosszú távon macerás, a pharmatex megbízhatatlan.
3 gyerekünk van, 5 éven belül biztosan nem szeretnénk többet, ezért a Mirenára gondoltam, de még vacilálok.
Tapasztalat róla? Vagy jobb módszer, ami eddig nem jutott eszembe?
Pont így vagyok mint te, azzal a különbséggel hogy én még vagy 10 évig nem szeretnék több babát, de lehet már akkor se.
Elköttetni viszont nem szeretném magam.
Én csak jókat hallottam-olvastam a mirénáról, egyik barátnőmnek van, nem zavaró nincs semmi hízás vagy hormonális baja tőle, nem zavaró szex közben, néha ellenőriztetni kell de amúgy 5 évig levan a gond a fogamzásgátlás témáról.
Marha drága. Ez az egy bajom van vele, én most gyűjtögetek rá.
Köszönöm nagyon!!!
Én is reménykedem a Mirenában, de sok fórumot elolvastam ezzel kapcsolatban, és jópár embernek le kellett venni. Meg sokan panaszkodtak hogy az első 3 hónapot végig vérezték a Mirenával. Persze remélem, hogy nekem beválik majd, engem nem zavar ha nem fogok mensizni. :)
A másik érdeklődőnek: van felkarba ültethető implantátum, "Implanon" a neve. Van 3 hónapig ható fog. gátló injekció is. Nekem sajnos ezek nem jók a hormontartalmuk miatt. (Tudom, hogy a Mirena is hormonos, de az helyileg hat, abból a vérbe szinte semmi nem szívódik fel).
En eddig szedtem tablettat, azt a majam nem birta, a nuvaring jo volt, de draga, a sima spiral mukodesi elve nekem sem tetszett, mirenat hasznalok es tokeletesen bevalt.
A injekcio eros, nekem azt nem is ajanlottak szinten a majam miatt, az implantatumrol meg nem is erdeklodtem.
De a mirena tenyleg szuper.
Köszi az infót!
"a másik kérdező" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!