Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha így védekezünk ugye nem...

Ha így védekezünk ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tehát fogamzásgátlót szedek és sajnos most antibiotikumot is. Most múlt el a mensim, tehát mig jövő hónapba meg nem jön, addig kell védekeznünk máshogy is. Azt találtam ki hogy hajnalban beveszem a fogigátlót, majd rá 5 órával az antibogyót. Tehát elvileg a fogigátló ugye 4 óra alatt szívódik fel, azt megvárom és utána veszem be az antit. Emellett pedig megszakítjuk a közösülést mielőtt elmegy a párom. Ez így mennyire biztonságos?
2015. júl. 24. 10:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%

pharmatex :D okké. annyit is ér.

ha egy pár alkalmat nem bírtok ki gumiban, akkor inkább a gyerek pár évre ugye?

és ilyen értelmes emberek szexelnek!

2015. júl. 24. 14:22
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
Hallottad már amúgy kérdező a Pharmatex baba kifejezést? Pedig teljesen létező dolog. Kérdezd meg a nőgyógyászokat, sok páciensük a Pharmatex miatt páciens!:)
2015. júl. 24. 14:42
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Kérdésedre a válasz, de igen, lehetsz terhes.

Ilyenkor mindig gumival kell védekezni a fogigátló mellett. Sajna ez van, más ilyenkor nem nyújt védelmet. A megszakítás 50%-ban nyújt csak védelmet.

Ugyanakkor, gondolom 2 hétnél tovább nem kell antibiotikumot szedj, tehát akár még szex nélkül is ki lehet bírni, de mint írták, ez idő alatt gumival is ki lehet bírni. Ha ennyire utáljátok a gumit, akkor ne szexeljetek a kúra alatt és ennyi. Normálisan gondolkodó emberek így csinálnák. Pharmatex önmagában sem nyújt védelmet, elég rossz fogamzásgátló hatása van, nagyon sokan lesznek mellette terhesek.

Válaszaidban látszik, hogy még tinédzser vagy.

Gondolj bele, hogy szülés után 6 hétig nem lehet szexelni, mennyi pár kibírta már és egyszer neked is ki kell bírni v. a mostani pároddal v. mással majd. De, egy gombás fertőzés v. hüvelygyulladás esetén sem lehet szexelni és itt is több hét a kúra. Szerintem a gumi használata inkább, mint egy nem kívánt terhesség. Bár, már ha csak 1 antibiotikumod van, akkor már mindegy, mert gondolom csak megszakítással védekeztél. Az antibiotikum teljesen hatástalaníthatja a fogigátló hatását, mindegy, mikor veszed be. A 4 órás türelmi idő köptetők esetében érvényes. Én nem kockáztattam volna.

2015. júl. 24. 14:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Miután látom mekkora vita alakult ki, én is leírnám a véleményem. Azért 3 féle védekezési formát egyszerre alkalmazni, már-már betegesnek tűnhet. A Pharmatex megszakításos közösüléssel elég hatékony.. Mi évek óta csak megszakítással vagyunk együtt, de a Pharmatexxel se volt eddig bajom. Hol használtuk mellé, hol nem. És valóban sok nő terhes lett mellette, bizonyára mindent betartottak, ami a betegtájékoztatóban le volt írva. Sokan lesznek terhesek fogamzásgátló mellett is. Azokat a babákat mégse nevezik fogigátló babának. Erről ennyit. Konkrétan nálunk óvszerbe élvezhetetlen a szex, úgyhogy kérdező megértelek.
2015. júl. 27. 20:43
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2015. júl. 27. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!