Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha így védekezünk ugye nem...

Ha így védekezünk ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tehát fogamzásgátlót szedek és sajnos most antibiotikumot is. Most múlt el a mensim, tehát mig jövő hónapba meg nem jön, addig kell védekeznünk máshogy is. Azt találtam ki hogy hajnalban beveszem a fogigátlót, majd rá 5 órával az antibogyót. Tehát elvileg a fogigátló ugye 4 óra alatt szívódik fel, azt megvárom és utána veszem be az antit. Emellett pedig megszakítjuk a közösülést mielőtt elmegy a párom. Ez így mennyire biztonságos?
2015. júl. 24. 10:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Utolsó, ne próbálj okoskodni. Kezdődő gombára is van amikor "csak" pharmatexet szoktak javasolni, az ugyanis fertőtleníti a hüvelyt, ezért csíp.

Tehát akkor pharmatex plusz megszakítás édeskevés lenne?

Utolsó előtti válaszoló, kérdésére válaszolva, nem vetetném el az tuti biztos.

2015. júl. 24. 12:02
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Én ugyan nem használtam még Pharmatexet, de azt írod csíp. Az nem rosszabb, mint a gumi? Meg hát oda mindenféle spontaneitás. Mi óvszert használunk, még az is meg tudja törni néha a folyamatot (mondjuk nem annyira, hogy zavaró legyen), de tudtommal az ilyen spermicideket sokszor fél órával előbb fel kell helyezni. Nekem tuti nem lenne ehhez kedvem, inkább a gumi.
2015. júl. 24. 12:06
 13/25 A kérdező kommentje:
Nemtudom, még énsem próbáltam.
2015. júl. 24. 12:13
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

"Utolsó, ne próbálj okoskodni. Kezdődő gombára is van amikor "csak" pharmatexet szoktak javasolni, az ugyanis fertőtleníti a hüvelyt, ezért csíp. "

Hát, ezt meg te hol a fenébe hallottad? Az se volt normális, aki ezt mondta!

A pharmatexnek semmilyen kórokozó ölő hatása van és tudod miért csíp? Mert irritál? Nyilván nem mindenkit, de kb. 10 nőből 7-et!

És nem okoskodok! Az, hogy te nem vagy tisztában alapvető dolgokkal, az a te bajod!

És remélhetőleg vagy megjön az eszed és felnőttként, felelősségteljesen viselkedsz, vagy jó babázást, netán nőgyógyászati látogatásokat!:)

2015. júl. 24. 12:15
 15/25 A kérdező kommentje:
Oké gondold ahogy akarod. De ha megbocsájtasz, én inkább a betegtájékoztatónak hiszek. [link]
2015. júl. 24. 12:23
 16/25 anonim ***** válasza:
29%

Jó, ezt nem tudtam, ezzel kapcsolatban neked van igazad, de egy nagyon fontos mondatod azért ideteszek neked!

"A benzalkónium-klorid irritáló hatású, bőr reakciókat okozhat."

Ez is a betegtájékoztatóban van! Tehát akkor miért is csíp? Na ezért és nem azért, mert fertőtlenít!

És remélhetőleg a teljes betegtájékoztatót elolvastad, amiben azt írják, hogy bizonyos más gyógyszerek szedése mellett beszélj az orvossal! És a többi, és a többi. A többiben abszolút nem tévedtem, szóval miért is okoskodnék? Te nem vagy tisztában a teljesen alapvető dolgokkal.

Én ezt a részét azért nem tudtam, mert sohasem használtam. Vagy fog. gátlót szedtem, aminél ha kellett, kiegészítő védekezésként óvszert használtam, vagy mint jelenleg is, csak óvszerrel védekezünk.

Mert én többet adok a biztonságra, mint a felelőtlen élvezetekre! De nem is lettem soha nem kívántan terhes!

És csak hogy elmeséljem, semmi gondunk nincs a párommal az óvszerrel, hatalmasat tud így is élvezni a párom, illetve nekem is sokkal jobb, hogy a gumiba megy a cucc és nem utána folyik ki belőlem folyamatosan. Szóval kinek a pap, kinek a papné, de azért a felelősségteljes gondolkodásban ne akarj versenybe szállni!

2015. júl. 24. 12:30
 17/25 A kérdező kommentje:
Na ne nevettess már. Inkább hanyagolj.
2015. júl. 24. 12:47
 18/25 anonim ***** válasza:
17%
Inkább te nevettesd magad ki!
2015. júl. 24. 12:55
 19/25 A kérdező kommentje:
Oké
2015. júl. 24. 12:58
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Igazából az antibiotikum szedése alatt és még egy hétig kellene pluszban védekezni. Komolyan nem lehet kibírni egy hetet kotonnal?
2015. júl. 24. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!