Ha így védekezünk ugye nem lehetek terhes?
Utolsó, ne próbálj okoskodni. Kezdődő gombára is van amikor "csak" pharmatexet szoktak javasolni, az ugyanis fertőtleníti a hüvelyt, ezért csíp.
Tehát akkor pharmatex plusz megszakítás édeskevés lenne?
Utolsó előtti válaszoló, kérdésére válaszolva, nem vetetném el az tuti biztos.
"Utolsó, ne próbálj okoskodni. Kezdődő gombára is van amikor "csak" pharmatexet szoktak javasolni, az ugyanis fertőtleníti a hüvelyt, ezért csíp. "
Hát, ezt meg te hol a fenébe hallottad? Az se volt normális, aki ezt mondta!
A pharmatexnek semmilyen kórokozó ölő hatása van és tudod miért csíp? Mert irritál? Nyilván nem mindenkit, de kb. 10 nőből 7-et!
És nem okoskodok! Az, hogy te nem vagy tisztában alapvető dolgokkal, az a te bajod!
És remélhetőleg vagy megjön az eszed és felnőttként, felelősségteljesen viselkedsz, vagy jó babázást, netán nőgyógyászati látogatásokat!:)
Jó, ezt nem tudtam, ezzel kapcsolatban neked van igazad, de egy nagyon fontos mondatod azért ideteszek neked!
"A benzalkónium-klorid irritáló hatású, bőr reakciókat okozhat."
Ez is a betegtájékoztatóban van! Tehát akkor miért is csíp? Na ezért és nem azért, mert fertőtlenít!
És remélhetőleg a teljes betegtájékoztatót elolvastad, amiben azt írják, hogy bizonyos más gyógyszerek szedése mellett beszélj az orvossal! És a többi, és a többi. A többiben abszolút nem tévedtem, szóval miért is okoskodnék? Te nem vagy tisztában a teljesen alapvető dolgokkal.
Én ezt a részét azért nem tudtam, mert sohasem használtam. Vagy fog. gátlót szedtem, aminél ha kellett, kiegészítő védekezésként óvszert használtam, vagy mint jelenleg is, csak óvszerrel védekezünk.
Mert én többet adok a biztonságra, mint a felelőtlen élvezetekre! De nem is lettem soha nem kívántan terhes!
És csak hogy elmeséljem, semmi gondunk nincs a párommal az óvszerrel, hatalmasat tud így is élvezni a párom, illetve nekem is sokkal jobb, hogy a gumiba megy a cucc és nem utána folyik ki belőlem folyamatosan. Szóval kinek a pap, kinek a papné, de azért a felelősségteljes gondolkodásban ne akarj versenybe szállni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!