Szeintetek reménykedhetem a pocaklakóban?
Június 9-10 közt kellet volna hogy megjöjjön. 17.én éjszaka elvitt a mentő alhasi görcsökkel borzasztó fájdalmakkal hivtam mentőt magamnak. Teljes kivizsgálás. Terhesség neg.hasi hüvelyi uh semmi. Semmi rendelleneset nem találtak. SEMIT SE TALÁLTAK. A panasz elmúlt.
Haza engedtek. 20.án délután megjött.
A párommal babát tervezünk rajta vagyunk a témán. Szóval sem 10. Kb a 4 teszt után ami neg lett vártam És 20án sem jött meg. 21.én volt egy kis barnás folyás este.
most van 23. Mit tegyek várjak vagy irány orvos. Vagy meddig várjak még vagy ujra teszteljek?
Panaszaim vannak: borzasztóan jó lett az orrom. Éhes vagyok fojton A cicijeim megereszkedtek egyáltalán nem fájnak se nem feszűlnek.az erek látszódnak a jobb cicimen ballon viszon nem.
Egy szó mint száz fogalmam sincs mit csináljak
Amiket felsoroltál, azok nem panaszok, ezt mind be lehet képzelni. Panasz az, ha görcsölsz.
Most még nem teszteltél? Tesztelj, és menj orvoshoz.
Akár az én esetemet írtad volna le, csak engem nem mentő vitt, hanem a férjem. Másnapra megszűnt minden hasfájásom, pár nap múlva pozitívat teszteltem és most itt van a pocakomban a fiam :)
Szerintem csinálj tesztet, de elképzelhetőnek tartom, hogy már nem csak a reggeli mutatná ki.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!