2. napja késik. Reménykedhetem?
Sziasztok. Ez a 2. Hónap hogy próbálkozunk, és hétfőre nem vártam.
Akkor csináltam reggeli elsőből de negatív lett. Sokat járok pisilni. Szurkál a hasam alja picit. Hányingerem vasárnap óta hol van, hol nincs. Fáradtnak érzem magam, egész nap aludnék. Mindjárt megjön érzésem is van.. :( reménykedhetem ? Péntek reggel tesztelnék újra ha addig nem jö meg.
szia! nekem is két napja késik, de semmi tünetem nincs. Vagyis csak annyi hogy izzadok nagyon, de ugyebár most kánikula van..
Én majd csak akkor tesztelek ha már 2 hetet késik. Ez a 7. próbálkozós hónap, és mindig "csalódtam"
Jó egy kicsit bizakodni. Amikor az ember eldönti,hogy készen áll a gyerekvállalásra, akkor tuti hogy mindent bevet, hogy sikerüljön, míg vannak olyanok akik elmennek diszkóba részegen hancuróznak egyet, s máris ott a baba a hasukba.. kicsit érdekes az élet..
De mindegy köszönöm első a tömör kielégítő választ :)
2. Szurkolok neked meg hogy sikerüljön a gyerkőc.
Nekem a nem várt napján nega lett,de 2 napos késésnél már pozi.
Én a helyedben tuti csinálnék egy tesztet reggeli elsőből.
Lehet hogy butaságot kérdezek,de mondjuk ha éjszakás vagyok akkor amikor felkelek délután az ugyanolyan elsőnek számít ugye? :)
Utolsó: nagyon gondolkozom,mert holnap kezdem az éjszakást, reggel lehet csinálnom kéne, de meg akartam várni a pénteket, alig bírom már kivárni hogy valami történjen.25 ös x-epil van itthon. Azt csináltam a nem várt napján is.
5-ös vagyok.
Azért reggeli elsőből érdemes csinálni a tesztet,mert a vizeleted koncentráltabb,mivel éjjel nem iszol vagy legalábbis nem annyit mint nappal.Így koncentráltabb vizeletből hamarabb kimutatható a hcg.
Ha éjszakás műszakból reggel hazamész,lefekszel mondjuk alszol du.-ig,talán már akkor is lesz olyan koncentrált a vizeleted mivel alvás közben szintén nem iszol.
Holnap reggel ha jól számolom,már 3 napos késésed lesz,nagy eséllyel lesz egy halvány pozi teszted ha babás vagy.De hallottam már olyat is hogy valakinek 2 hetes késésnél mutatta csak a teszt.
Amíg nem jön meg,van remény.
Drukkolok neked ,írd majd meg az eredményt.
Köszönöm mindenkinek. Nagyon aranyosak vagytok. :) remélem összejön.
Most eléggé fura a hasam alul. Bal oldalon érzem erősebben,de középen is ilyen kis szurkálódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!