Nem lesz sok Aktival Max, es meg plussz vitaminok?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Ez a masodik honap probalkozasunk..szeretnem vitaminokkal egy picit segíteni a.projektet
Arra gondoltam h a paromnak veszek Aktival-Max vitamint, plussz mellé E-vitamin, zink es szelén..nem lesz ez igy sok?vagy eleg ha csak az aktival max-ot veszem meg es abba benne van minden?
2015. júl. 23. 08:11
1/4 anonim válasza:
Te a férfi vagy, vagy a nő? A kérdésből nem derül ki, mivel az Actival Max-ot kismamáknak is ajánlják, de az E vitaminból arra következtetetek, hogy te vagy a nő, és a párod a férfi. Cink és szelén van az Actival Maxban is, bár nem fedezi a teljes szükséges napi adagot, így jó lehet mellé, de csak óvatosan a kiegészítéssel. Az E vitaminból mehet a normáls dózis mellé.
2/4 A kérdező kommentje:
Én a nő vagyok 😊 akkor a plussz E-vitamin az mehet 😊 annyi változas van h nem actival Max hanem centrum..itt kint kulfoldon nem talaltam actival max-ot,ezert gondoltam a centrumra
2015. júl. 23. 09:33
3/4 anonim válasza:
Az enyém ezt szedte/szedi: [link]
Igaz, a napi 3 szem helyett csak 2-őt, illetve babatervezés előtt én is szedtem még korábban, és nekem is nagyon jók a tapasztalataim, ebben van minden, és természetes alapanyagokból van, jobban felszívódik, nem kell semmi kiegészítés hozzá.
4/4 anonim válasza:
(csak az A vitamin miatt tértem át a Hipp Natalra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!