Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek a vitaminok közül melyik...

Ezek a vitaminok közül melyik lehet hatással az ébredési hőmérsékletemre?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés,de elkezdtem egy müzlit enni a ciklusom első napján amiben ezek a vitaminok vannak és azt vettem észre,hogy az ébredési hőm 0,2 fokkal esett.Ezt úgy értsétek,hogy hónapok óta 36,5-36,6 volt most meg stabilan minden reggel 36,3.

A müzliben ezek a vitaminok vannak:

*DHA (omega-3 zsírsav)

*folsav

*jód

*D-vitamin

*B2-, B-6- és B9-vitaminok

*vas

*cink

Tudom tényleg hülyeség a müzlire fogni,de előtte tényleg nem volt ilyen alacsony az ébredési hőm.Most készülök kivizsgálásra mert nem jön a baba 2 éve mióta elvetéltem.

Köszönöm a segítséget!

2015. ápr. 22. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem.

Minden honlap az alkoholt es a gyogyszereket irja, hogy hatassal vannak a hore.

A pajzsmirigyed nem szokott vacakolni?

2015. ápr. 22. 11:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Alkoholt nem ittam mostanában,a pajzsmirigyem meg nem vacakolt tudtommal,de most megyek jövőhónapban újabb mérésre.Az utolsó szerint a TSH-m 1,26 volt.
2015. ápr. 22. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy nalad is idoszakosan valtozik az alapho.

Nekem pl. majustol oktoberig 36,6 volt az alap, telen pedig 36,3.

2015. ápr. 25. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom lehet csak ennyi van az egész mögött :).
2015. ápr. 26. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!