Rajtam kívül vannak itt olyanok, akik most jutottak el oda, hogy félretesznek mindent (ovu tesztek, vitaminok, teák stb )?!
Én csak 2 hónapig csináltam, aztán eldöntöttem, hogy nem figyelek ilyesmire, nem méregetem magam. Hát össze is jött:D
15+1hkm
Gratulálok!:-)
Mi kis tesot szeretnénk,5sikertelen hónapon vagyunk tul.Hasznaltam ovu tesztet,szedtem vitaminokat..most jott el az a pont,hogy ugy érzem elegem van,majd jon amikor szeretne....
Szia! Mi is nagyon rákészültünk,vitamin, ovuteszt,megtermékenyülést segítő speckó síkosító :D,minden. Az ovuteszt 3 napig volt mindig pozitív,meg is tettünk mindent az adott napokon és még pluszban is,mégis 3 hónapig semmi. Már a spermavizsgálat járt a fejemben:D. Elmentem dokihoz,megvizsgált,minden oké és rámparancsolt,hogy fejezzem be az ovutesztelést. Amint elmúlik a vérzés utolsó napja,vágjunk bele,mert a spermium pont addig él,míg ki nem szabadul a pete. A naptáramban számolta a ciklushosszomat,az átlagos ovunapjaimat,így kalkulálta ki. Megfogadtam,következő hónapban jött a baba:D. Most vagyok 10 hetes,pedig azt hittem ,sosem leszek terhes.(egyéb probléma is van)
Egy tanács.A vitamint ne hagyd abba! Én pont akkor,mikor sikerült,kezdtem el méhpempőt szedni,nem tudom,közrejátszott-e. Az E-vitamint és a cinket is akkor kezdtem ,pár nappal előtte. Arra figyelj,hogy olyan folsavat szedj,amiben folát formában van a folsav,mert a sima folsav-forma csak minden 4.nőben szívódik fel. Azazhogy alakul át hasznos formává. Drukkolok nektek!! :D
Kedves utolso!
Koszi h leírtad es gratulalok.
Hogy értetted azt hogy naptárból kalkulálta ki az orovosod?ciklushosszbol levett 14nApot,mondván azok a termékeny napok?
Nekem azt mondtak egyszer,ha elmúlik a verzes a 10naptol. 20.legyunk 2naponta egyutt..
Femibiont szedtem korabban,nem tudom h az megfelelő e?az orvosom azt javasolta régebben.
Kedves utolso elotti!
Amit en most teszek,es hatha neked is segít:nem veszek ovu tesztet,próbálok nem odafigyelni hanyadikan jon meg -mikor lesznek onnantól a termékeny napok,nem figyelni ovu utan hany nap telt el,es nem tesztelek nem várt elott 2 nappal hatha sikerült..es nem lépek be ide sem,hogy teherbeesésrol olvasgassak.Nem figyelek minden pocakost az utcán stb Próbálom kielvezni,hogy itt a nyár :-)
Jobb ötletem nekem sincs,de sztem kezdetnek ez is eleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!