Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hónap végére?...

Ki nem várja hónap végére? Van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés

Ez a két hét várakozás megőrjít. Ma vagyok 7. dpo-n, és szörnyű hogy még jövő hét szerdáig nem tesztelhetek.

Nektek ez hányadik hónapotok? Fiút vagy lányt szeretnétek elsőre? Éreztek valamit?

Nekem nagyon görcsöl a hasam, attól félek, cisztám van. Múlt hónapban amúgy is olyan furcsa ciklusom volt, 21 napra jött meg a 29 helyett. Azért még reménykedek, hogy a görcsök azok a beágazódásra utalnak, nem pedig cisztákra :/

2015. júl. 22. 11:43
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
Emili vagyok lehet hogy butaság mert én is mindig máskor kelek (itt a kisbaba) de ugy csináltam hogy megmértem az éjszakai meg a reggeli ébredéskor is és csak egyszer volt közte különbség ,szép lett görbe és értelmezhető...
2015. júl. 24. 09:10
 32/51 anonim ***** válasza:

én jövő hét közepétől nem várom. de nagyon nem.. március óta nem védekezünk, csak élünk :) igazából én fiút szeretnék, de néha elbizonytalanodom és inkább lányt, de úgy vagyok már vele, hogy mindegy, csak egészséges legyen.. párom lányt szeretne nagyon :)

múlt hónapban nekem a 28-19 nap helyett 36-ra jött meg :(

2015. júl. 24. 14:03
 33/51 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, gratulálok a pozitív tesztelőknek. Én pedig az éjszaka rendesen görcsöltem s szurkált, aztán kb.egy órával ezelőtt volt egy kis barna pecsét a fehérneműmön, erre aztán beugrott,hogy a kislányommal is kb.így zajlott. Ugyhogy most teljesen bizakodó vagyok, de a következő teszttel várok még egy jó pár napot. Van akinél fejlemény? Kérdező veled mizu?
2015. júl. 24. 15:49
 34/51 anonim ***** válasza:

[link]

Vélemény?

2015. júl. 24. 16:55
 35/51 anonim ***** válasza:

Huuuu :) kedves utolso miota késik?

Nem tudom hogy pozi vagyy negtiv...ismeteld. Meg ujra:)enyem is hasnlo

2015. júl. 24. 18:59
 36/51 anonim ***** válasza:

2 es Vagyok megneznetek a tesztemet??

Pozisoknak Gratulalok!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2015. júl. 24. 19:01
 37/51 A kérdező kommentje:
34-es és 2-es, gratullálok, szerintem ez mindkettőtöknek pozi! Nekem sajnos ma (10dpo) is egy negatív tesztem lett csak, már nem is reménykedek..
2015. júl. 25. 13:29
 38/51 anonim ***** válasza:

ne szomorodj el. még nem jött meg, még csak a 10. napon vagy...nincs veszve semmi, de ne tesztelj ilyen korán, csak elszomorít. :)

3as voltam.

2015. júl. 25. 15:46
 39/51 anonim ***** válasza:

2es vagyok...(koszonom a gratlulaciodat)

láttad ezek szerint a teszteket...nekem mar késik 4-5 napot es láthatod nem 100%os pozi.

Te viszont nagyon nagyon korán teszteltel😉 eppe ezert ne keseredj el hisz lehet meg pozi is😊....."szorítok neked"

Várj a tesztelésel legalabb a menstuacio napig de ajanlom figyelmedbe ha keses utan tesztelsz az a biztos.

Remelem ossze jon neked!!

2015. júl. 25. 17:38
 40/51 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, de szerintem holnap meg fog jönni, mert tegnap barnáztam egy kicsit, ma meg már egy-két csepp vér is volt :( Elég elkeserítő... :(
2015. júl. 25. 22:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!