Ki nem várja hónap végére? Van kedvetek együtt izgulni?
Ez a két hét várakozás megőrjít. Ma vagyok 7. dpo-n, és szörnyű hogy még jövő hét szerdáig nem tesztelhetek.
Nektek ez hányadik hónapotok? Fiút vagy lányt szeretnétek elsőre? Éreztek valamit?
Nekem nagyon görcsöl a hasam, attól félek, cisztám van. Múlt hónapban amúgy is olyan furcsa ciklusom volt, 21 napra jött meg a 29 helyett. Azért még reménykedek, hogy a görcsök azok a beágazódásra utalnak, nem pedig cisztákra :/
én jövő hét közepétől nem várom. de nagyon nem.. március óta nem védekezünk, csak élünk :) igazából én fiút szeretnék, de néha elbizonytalanodom és inkább lányt, de úgy vagyok már vele, hogy mindegy, csak egészséges legyen.. párom lányt szeretne nagyon :)
múlt hónapban nekem a 28-19 nap helyett 36-ra jött meg :(
Huuuu :) kedves utolso miota késik?
Nem tudom hogy pozi vagyy negtiv...ismeteld. Meg ujra:)enyem is hasnlo
2 es Vagyok megneznetek a tesztemet??
Pozisoknak Gratulalok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ne szomorodj el. még nem jött meg, még csak a 10. napon vagy...nincs veszve semmi, de ne tesztelj ilyen korán, csak elszomorít. :)
3as voltam.
2es vagyok...(koszonom a gratlulaciodat)
láttad ezek szerint a teszteket...nekem mar késik 4-5 napot es láthatod nem 100%os pozi.
Te viszont nagyon nagyon korán teszteltel😉 eppe ezert ne keseredj el hisz lehet meg pozi is😊....."szorítok neked"
Várj a tesztelésel legalabb a menstuacio napig de ajanlom figyelmedbe ha keses utan tesztelsz az a biztos.
Remelem ossze jon neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!