Ki nem várja hónap végére? Van kedvetek együtt izgulni?
Ez a két hét várakozás megőrjít. Ma vagyok 7. dpo-n, és szörnyű hogy még jövő hét szerdáig nem tesztelhetek.
Nektek ez hányadik hónapotok? Fiút vagy lányt szeretnétek elsőre? Éreztek valamit?
Nekem nagyon görcsöl a hasam, attól félek, cisztám van. Múlt hónapban amúgy is olyan furcsa ciklusom volt, 21 napra jött meg a 29 helyett. Azért még reménykedek, hogy a görcsök azok a beágazódásra utalnak, nem pedig cisztákra :/
Sajnálom utolsó, de ne add fel! A következő ciklus egy új esély :)
És 4-es, drukkolok neked, majd írd meg holnap, hogy mi lett! :)
Lányok, én meg fogok bolondulni... úgy vártam a reggeli első pisit, erre tök negatív lett... :( A 2.-ból meg egyértelműen pozitív...
Ebbe bele lehet kattanni :(
Veletek mi újság?
sziasztok Emili vagyok rossz olvasni a negatív teszteket de amíg nem jön meg van remény....
11.Dpo ez sikerült ,a tegnapi halványabb volt nem is tudtam fotózni? mit gondoltok?
Szia Emili, én látom a 2. csíkot is, ha élőben rózsaszín, akkor halkan gratulálok! :)
25-ös, ne add fel, ha egyértelműen pozitív, akkor gratulálok neked is! Drukkolok nektek is, többiek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!