Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hónap végére?...

Ki nem várja hónap végére? Van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés

Ez a két hét várakozás megőrjít. Ma vagyok 7. dpo-n, és szörnyű hogy még jövő hét szerdáig nem tesztelhetek.

Nektek ez hányadik hónapotok? Fiút vagy lányt szeretnétek elsőre? Éreztek valamit?

Nekem nagyon görcsöl a hasam, attól félek, cisztám van. Múlt hónapban amúgy is olyan furcsa ciklusom volt, 21 napra jött meg a 29 helyett. Azért még reménykedek, hogy a görcsök azok a beágazódásra utalnak, nem pedig cisztákra :/

2015. júl. 22. 11:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Sajnálom utolsó, de ne add fel! A következő ciklus egy új esély :)

És 4-es, drukkolok neked, majd írd meg holnap, hogy mi lett! :)

2015. júl. 23. 17:13
 22/51 anonim ***** válasza:
Megy a drukk mindenkinek! :)
2015. júl. 23. 18:48
 23/51 anonim ***** válasza:
3as vagyok. köszi kérdező. nem búsulok, igazából "csak" a szívem kívánja az újabb terhességet, meg a babázást, az eszem tudja hogy még bőven ráérünk. a fiúnk még lassan 1 éves, tehát még ő is pici. meg most szeretnénk házat venni, amire kell költeni hogy kényelmes legyen tehát ésszel bele gondolva jobb ha kb egy év múlva jön a tesó addigra rendben lesz velünk minden (remélem) :)
2015. júl. 23. 21:43
 24/51 anonim ***** válasza:
Sziasztok, 4-es vagyok.. Nem bírtam ki reggelig s megcsináltam a tesztet és persze negatív lett,igaz gondoltam,hogy az lesz. Legközelebb nem veszek ilyen korán mert nem bírom türtőztetni magam.😊 Most már meg várom a jövő hét közepét. De mindenkinek megy a drukk!!!Neked is kérdező! S ha megcsinálod a tesztet írj!
2015. júl. 23. 21:47
 25/51 anonim ***** válasza:

Lányok, én meg fogok bolondulni... úgy vártam a reggeli első pisit, erre tök negatív lett... :( A 2.-ból meg egyértelműen pozitív...

Ebbe bele lehet kattanni :(

Veletek mi újság?

2015. júl. 24. 05:19
 26/51 anonim válasza:

sziasztok Emili vagyok rossz olvasni a negatív teszteket de amíg nem jön meg van remény....

11.Dpo ez sikerült ,a tegnapi halványabb volt nem is tudtam fotózni? mit gondoltok?

[link]

2015. júl. 24. 06:59
 27/51 A kérdező kommentje:

Szia Emili, én látom a 2. csíkot is, ha élőben rózsaszín, akkor halkan gratulálok! :)

25-ös, ne add fel, ha egyértelműen pozitív, akkor gratulálok neked is! Drukkolok nektek is, többiek :)

2015. júl. 24. 08:09
 28/51 A kérdező kommentje:

Én is teszteltem ma reggel, cd 23, 9 dpo, de negatív lett szerintem. Nagyon el vagyok keseredve :(

[link]

[link]

2015. júl. 24. 08:11
 29/51 anonim válasza:
köszi kérdező Emili vagyok a 9. en még nekem is negatív volt , van még ideje csíkozódni , a hőd hogy áll?
2015. júl. 24. 08:43
 30/51 A kérdező kommentje:
Nem mérem a hőmet, mindig máskor kelek, de ha ebben a hónapban se sikerült, akkor elkezdem a következő ciklusban.
2015. júl. 24. 08:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!