Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hónap végére?...

Ki nem várja hónap végére? Van kedvetek együtt izgulni?

Figyelt kérdés

Ez a két hét várakozás megőrjít. Ma vagyok 7. dpo-n, és szörnyű hogy még jövő hét szerdáig nem tesztelhetek.

Nektek ez hányadik hónapotok? Fiút vagy lányt szeretnétek elsőre? Éreztek valamit?

Nekem nagyon görcsöl a hasam, attól félek, cisztám van. Múlt hónapban amúgy is olyan furcsa ciklusom volt, 21 napra jött meg a 29 helyett. Azért még reménykedek, hogy a görcsök azok a beágazódásra utalnak, nem pedig cisztákra :/

2015. júl. 22. 11:43
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:
haho 7és 9vagyok Emili teszteltem reggel de még mindig csak én látom a másodikat még fotózni sem lehet 10dpo 😞 veletek mi zu? 7. teszteltél?
2015. júl. 23. 10:11
 12/51 A kérdező kommentje:
4-es, én is 29.-ére nem várom. Nem tudom, hogy ez tünet-e, de nagyon puffadok, és görcsölök kicsit. Te mikor fogsz tesztelni? Én szerintem megvárom a nemvárt napját, ha addig nm jön meg. Nem akarok megint csalódni, egy újabb negatív tesztet látni :(
2015. júl. 23. 13:17
 13/51 anonim ***** válasza:

7-es vagyok,sziasztok!

Igen,teszteltem, és van iszonyat halvány csíkom időn belül... Hogy ebből mi lesz... :D

2015. júl. 23. 15:24
 14/51 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom, ti látjátok -e.

2015. júl. 23. 15:30
 15/51 A kérdező kommentje:
Én látok ott valamit, de nagyon halvány. Drukkolok! :)
2015. júl. 23. 15:33
 16/51 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon halvány, írtam is :D Bármi lehet még.

És csak az előző terhességemhez tudok viszonyitani, akkor a 12.dpo-n halvány, de egyértelmű + tesztem lett...

2015. júl. 23. 15:43
 17/51 anonim ***** válasza:
Szia 4-es vagyok. Lehet a terhesség jele a puffadás s a görcsölés... Én is görcsölgetek s enyhén duzzadt a cicim is de még nem mertem tesztelni..bár már vettem 😊 te mikor tesztelsz?
2015. júl. 23. 16:04
 18/51 A kérdező kommentje:
Hát, még a hónap elején megígértem magamnak, hogy csak a nemvárt napján fogok tesztelni először, de szokás szerint nem bírok magammal :D Szerintem holnap már nem fogok tudni várni, é tesztelek egyet, 9. dpo-n.Aztán ha az negatív lesz (ami valószínű nagyon), akkor meg szerintem még hétfőn tesztelek egyet, majd 29.-én, ha addig nem jön meg. Nagyon nem bírok magammal, szeretek tesztelni, pedig nem kéne, csak akkor ha már késik, de nem bírok várni :/ Te mikor fogsz tesztelni? :)
2015. júl. 23. 16:08
 19/51 anonim ***** válasza:
Lehet én is tesztelek holnap reggel,mert én is izgulok nagyon, majd megírom mindenképp az eredményt,bár valószínűleg negatív lesz... Elég korai de hátha...😊
2015. júl. 23. 16:57
 20/51 anonim ***** válasza:
3as vagyok. sajnos nekem megjött :) úgy tünik erre a hétre nem vártam. majd legközelebb, most úgy sem a legjobb idő lett volna :) és a fiam is 2.5 évet váratott magára. nektek drukkolok.
2015. júl. 23. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!