Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pedictor Early. Ez a csík még...

Pedictor Early. Ez a csík még nem csík? (Sok rosszat olvastam erről a tesztről)

Figyelt kérdés

Élőben rózsaszín, csak nagyon haloványka. Elnézést a lép minőségéért, de a telefonom ilyen pocsék képet csinál. De szerintem látszik!

[link]

[link]

2015. júl. 21. 09:18
1 2 3
 11/23 whitelady1 ***** válasza:
Szerintem is pozi :) Gratulálok
2015. júl. 21. 11:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hete lett ilyen a tesztem ugyan ezzel a teszttel, utána minden nap teszteltem x-epil, facelle-vel végig negatív lett, majd megis jött. Engem igen csak becsapott ez a teszt. Drukkolok, hogy nálad ne így legyen, de tesztelj más tesztel mindenképpen!
2015. júl. 21. 14:22
 13/23 A kérdező kommentje:

Fejlemény: ma Megjött.

Tanulság hogy most vettem először és utoljára ilyen tesztet.

:(

2015. júl. 23. 17:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Engem nem csapott be. Sajnálom! :/
2015. júl. 23. 18:09
 15/23 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemény: Annak ellenére hogy nemrég megvolt, tegnap nem is akármilyen erős pozitív lett a tesztem. Expert márkjú, Napközben.
2015. aug. 2. 06:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Huuu, az nem semmi. Megmutatod milyen lett? Mikor mész orvoshoz? Drukkolok!
2015. aug. 2. 07:25
 17/23 A kérdező kommentje:
2015. aug. 2. 08:42
 18/23 A kérdező kommentje:

Ezt teszteltem tegnap :)

Holnap kérek időpontot, aztán megyek Mikorra kapok. Kíváncsi leszek mennyi idős valójában :)

2015. aug. 2. 08:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez nem semmi! :) Rendesen véreztél? Olyan kíváncsi vagyok mit mond az orvos, ugye megírod? Itt izgulok értetek!!! :)
2015. aug. 2. 08:59
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyos vagy. Persze majd megírom.

A mensi nem volt olyan mint szokott lenni. Másfél napig ilyen vizes- véres volt, inkább narancssárga. Aztán volt másfél nap barna pecsételés. Elég lett volna a tisztasági betét. Egyáltalán nem volt piros és darabos. Viszont első nap görcsöltem, vettem is be Buscopánt.

De nekem 6 napig szokott meglenni általában erősen, így gyanús lett.

Aztán péntek este és szombaton reggel volt barna pecsételés. Nekem ciklus közben sose szokott ilyen lenni, pedig már 33 éves vagyok, szóval 20 éve menstruálok. Igy vettem tegnap egy tesztet és ez lett :)

2015. aug. 2. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!