Mindwn teszten vannak ilyen halvany csikok? Kep.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kicsit bena vagyok a temaban, lehet hogy mindennap "elhangzik" ez a kerdes 20x,ne haragudjatok erte. Szeretnem ha megneznetek a tesztem : [link]
Bar lehet,hogy fenykepen nem latszik,de higyjetek el hogy eloben szabad szemmel kiveheto szellemszeru csik van rajta. Az erdekelne,hogy minden teszt ilyen? Nem lila,hanem olyan halvany szurke :)
koszonom!
2015. júl. 10. 13:06
11/14 anonim válasza:
Telóról én is látok halvány csíkot,de nem tippelnék semmire.
12/14 anonim válasza:
Sajnos én nem látok semmit rajta pedig szerettem volna.
A másik 2 kép szerintem pozitív.
Azért drukkolok,hogy neked is pozi legyen :)
13/14 anonim válasza:
A halvány, NEM SZÍNES csík minden teszten a reagans helye, ami a hcg hatására színeződik el. Természetes, hogy látható valamennyire, hiszen mas az anyaga, mint a teszt többi részének. Ezt szokták szellemcsíknak hívni.
14/14 anonim válasza:
Szerintem ha két nap múlva tesztelsz ez pozi. Ugyanez a teszt engem nem csapott még be, mindig azt mutatta ami valós volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!