Mindwn teszten vannak ilyen halvany csikok? Kep.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kicsit bena vagyok a temaban, lehet hogy mindennap "elhangzik" ez a kerdes 20x,ne haragudjatok erte. Szeretnem ha megneznetek a tesztem : [link]
Bar lehet,hogy fenykepen nem latszik,de higyjetek el hogy eloben szabad szemmel kiveheto szellemszeru csik van rajta. Az erdekelne,hogy minden teszt ilyen? Nem lila,hanem olyan halvany szurke :)
koszonom!
2015. júl. 10. 13:06
1/14 anonim válasza:
Én elhiszem hogy élőben látsz valamit-vagy látni akarsz, de ez full negatív!
2/14 A kérdező kommentje:
Oke :) koszonom a valaszod!
2015. júl. 10. 13:09
3/14 anonim válasza:
Előfordul,hogy vannak halvány száradási csíkok egy-egy teszten,de ezen speciel pont nincs.Negatív!
4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom. Azert mertem feltolteni mert telefonrol vagyok es itt szepen kiveheto. Engem az erdekelne,hogy minden teszten vannak szellemcsikok?
2015. júl. 10. 13:12
5/14 anonim válasza:
Én látom a csíkot.Nekem ezen a teszten mindig volt szellemcsík.Kb. az a minőség,mint az xepil,ebben a "fázisban" eldönthetetlen h extra halvány pozi,vagy szellemcsík.Tesztelj továbbra is,tudod,ha erősödik akkor...:)
6/14 A kérdező kommentje:
Elvileg tegnap kellett volna megjonnie,gyakorlatilag pedig szokott kesni 4-5 napot is. Nem percre pontos:) Azert teszteltem ma,mert 2 napja feszit ,szur a petefeszkem mikor egyutt vagyunk a parommal.Mikor terhes lettem a Kisfiammal akkor ereztem ilyet es azota sem volt soha.
2015. júl. 10. 13:25
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Utolso en ezt tök pozitivnak latom, a tiéd kerdezo hatareset szerintem...Viszont ha azt erzed mint előző terhessegnel akkor eselyes...En a masodikat napokkal a teszt előtt sejtettem már, pont a korábbihoz valo hasonlóság miatt
9/14 A kérdező kommentje:
Igen hatarozotta pozitiv. Az enyem szerintem szellemcsik :)
2015. júl. 10. 14:15
10/14 anonim válasza:
Hűt épp ez az hogy nagyon meglepne, igaz még nem állt be a ciklusom, de szinte kizárt h most terhes legyek,védekeztünk...
tegnap,mára várom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!